lauantai 14. lokakuuta 2017

Huru ja Bowwe Traditional style paimennuskokeen 3-luokassa

Voihan vedenpaisumus sentään! Olisi melkein voinut ottaa räpylät ja snorkkelin mukaan tämän päiväiseen paimennuskokeeseen. Vettä on lotissut taivaalta miltei pari viikkoa putkeen ja sen näkyy maisemassa.

Päivän kokeen kiemurat aloitettiin etupellon aitauksesta, josta matka jatkui sonnilaitumelle laidunnukseen ja ässä-hässäkkään. Edellisten tehtävien jälkeen taas tielle ja stopin jälkeen ajoneuvon ohitus. Takalampolan kohdalla käännös oikeaan ja matka jatkui haasteelliselle ja märälle sänkipellolle, jota pitkin edettiin saunan kulmalle ulkohuussin viereen rakennetun sillan ylitykseen. Ylityksen jälkeen parin metrin jälkeen stoppi ja loppuhäkitys pihan puolen portista keskiaitaukseen.

Kokeen haasteet tulivat kelistä. Lampaat eivät vaan tahdo kulkea märässä ilman määrätietoista ajoa, ts. eivät lähteneet vetoon. Bowwe sai kerrankin työntää ja häärätä sielunsa kyllyydestä.

Tyttöset tahkosivat radat loppuun seuraavin pistein: Huru 118/150p PAIM3 EH ja Bowwe 114/150p PAIM3 EH.
Nyt mä kyllä läpsin itselleni yläviitosia. Ei pössömmin, kun edellisen kerran ollaan paimennettu Hurun kanssa elokuun 21. pnä ja Bowwen kanssa heinäkuun kokeessa, ellen nyt ihan väärin muista.


Ei kommentteja: