sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Maakuntamatkailua

Kuluneella viikolla etätyöskentelin siskon ranchilta Hanksusta ja tänään ajelin Aitooseen Paulan poppoota treffaamaan. Kotimatkalla poikkesin vielä Sonjan luokse Lopelle.
Aitoossa: Jahka kuulumiset oli vaihdettu ja herkut syöty siirryimme Paulan talviseen puutarhaan. Bowwe kaasutteli Paulan koiralauman kanssa, tapansa mukaan lennokaasti. Hevosia se tuskin kouhottamiseltaan huomasi. Aitoosta sain mukaani peuranrankoja. Tuhannet kiitokset Paulalle mahtavista herkuista: Tessut makoilevat nyt tyytyväisinä mahat täynnä herkkupeuraa.
Ohessa Minnan ikuistama kaarrejuoksukuva plus lennokas ohitus. Lisää löytyy täältä.


Jihuuu!!! Tyylistä päätellen äitinsä tyttö ;-)


Ja näin ohitetaan arvokas ja vanhempi göötti

Lopella: Sonja oli saanut Ugo-pentu-pennun hoitoonsa. Olipas poika kasvanut sitten viime näkemän. Jossain vaiheessa päädyimme pellolle umpihankeen lenkittämään koiria. Meillä persjalkaisilla oli hieman hankaluuksia edetä, mutta koiruuksilla ei (yllätys).
Kiitos ystävät: Olipa mukava päivä!

2 kommenttia:

PaulaK kirjoitti...

Olipas mukava pyrähdys, olinkin ajatellu että lähdetään rämpiin ja katsastaan uudet lenkkipolkuni, mutta tää nuha vei kaikki halut, pääsit siis kahlaamaan kumminkin Sonjalle, hyvä niin.
Voin kuvitella niitä palvovia ilmeitä mitä sait matkan aikan ja kotona, kun kannoit, suuri saalistaja, peuraa laumalle syötäväksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ai herranen eika tuota Bowwea. Hyvä ettei kieli irtoa suusta:)

Tulee niin hyvälle tuulelle kun katsoa onnellisten koirien kuvia.

Anne