perjantai 16. maaliskuuta 2012

Paimentamista vol. 128-131

Nii-in. Sairaslomalla Bowwelle oli syntynyt valtava pipanavaje, siksipä eka kierros alkoi niiden vimmaisella imuroimisella. En tiedä kuinka siihen oikein suhtautuisi, kiroilin kuitenkin aluksi. ;-). Poispäin ajossa lenkottaa yhä välillä tasapainoon. Ehtii luikahtaa aina lambien taakse. Ketku. Vähän meinaa mennä saman tahkoamiseksi nämä meitin treenit... ei oo kivvaa kummallakaan. Tarttis tehdä jo jotain suunnitelmia editymisen ja treenamisen suhteen. Bortsua Bowwesta ei koskaan tule, joten mennään näillä mitä beussihin on ohjelmoitu.


Samoilla haminoilla ollaan menty seuraavat 2 kertaa. Kovasti treenattu poispäin ajoa ja pysähdyksiä. Nyt ei muistu edes yhtä positiivista asiaa. :-/

Eilen eka kierros ulkona ja arvasin etukäteen mitä siitä seuraa. Pipanoiden syöntiä ja kaahaamista. Ei auta, treenattava on niitä asioita, jotka ovat meille vaikeita.

Toka kierros taas maneesissa Tuijan "ruoskan" alla. Otettiin aluksi palauttavia vaistokuljetuksia ja niistähän Bo tykkää. Tuija ehdotti lopuksi itseään tolppaihmiskeksi pidätellen lambeja luonaan. Lähetin elikon hakukaarelle ja aluksi se ihmetteli Tuijaa eikä uskaltanut pysähtyä lauman taakse. Kun ei pysähdy, ei myös saa lambeja liikkeelle. Hinkattiin hetki ja johan koirakin älysi mitä siltä halutaan. Pienellä Tuijan liikeavulla lambit lähtivät liikkeeseen ja Bowwe sai työnnettyä ne luokseni. Erävoitto!!!

Ei kommentteja: