torstai 3. tammikuuta 2013

Huru heräsi!

Hurun kiinnostus lambeihin heräsi, toki se on niistä ollut kiinnostunut jollain tapaa aiemminkin, mutta nyt pikku elikko huomasi, että sillä on jotain vaikutusta lampaiden liikkumiseen.

Oikeastaan kaikki oli sen hönötyksen ansiota, jolloin se sai lauman jakaantumaan kahdeksi ja tuolloin lamppu syttyi ja se tajusi lauman olevan koostunut yksilöistä. Laumasta erilleen joutuneet tietenkin herättivät sen suuremman innostuksen. Onneksi olimme maneesissa, jolloin itse ehdin hyvin pennun avuksi ja erilleen joutuneiden lampaiden turvaksi.

Katsomossa se tuijottelee omaan tuumailevaan tyyliinsä muiden suorituksia, tosin ihmiset ovat kyllä vielä katsomon paras juttu! Huru on muru!

2 kommenttia:

PaulaK kirjoitti...

Kelju lammaspaimen, makaa lampaiden karsinaa vasten, selkä lampaisiin päin, lampaat käy nuuskimassa sen selkää ja se nostaa päänsä ja tuijottaa poispäin, tekeevät tuttavuutta? Jos Göötti tulee liian lähelle se murisee.
Kun lampaksia keritään se makaa niiden villoissa ja pitää vahtia että kaikki sujuu hyvin, omalla rauhallisella olemuksellaan.

jaanakin kirjoitti...

Kelju taitaa olla laumanvartija!