maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kevyemmin

Hieman vähemmän tekniikkaa ja enemmän vanhan kertausta tunteella. Huru hakee omalla tyylillään lampaita varsin kaukaakin. Tänään nostossa osa lambeista tahtoi jatkaa matkaansa toiseen suuntaan. Yhä edelleenkin on hyvä, että Huru pysähtyy seuraamaan tilannetta ja antaa näin lampaille tilaa palata laumaan.

Kuljetuksen lomassa muistuttelin noston rytmitystä, mutta Hurua kiinnosti poikkeuksellisesti tuoreet lambien pullat eikä treenistä tullut oikein mitään. Tehtiin kujannetta ja se menikin ihan ok, mutta sitten ne portit keskellä peltoa. Voi hyvä luoja miten ihminen voi tehdä kummallisia asioita, pyösrin taas portin suulla ko mikäkin plussapallo.
Toka kierros samaa settiä, mutta aloitettiin lambien haulla tolpalta: Tortsi ja MinnaU pitivät martat paikallaan. Torsti pysyi hienosti omalla paikallaan ja Huru sai irrotettua lambit Minnasta pökäten samalla kuonollaan MinnaUlle heipat. Treeni oli muutoin samaa kuin ekalla kiekallakin, joten palautettiin lambit häkkiin ja otettiin ne lopuksi sieltä pois. Positiivinen päivä.

Bowwe pääsi tekemään yhden haun isommalla laumalla... ja korvat olivat totutusti koristeena. Ravistettava ennen käyttöä!

Ei kommentteja: