maanantai 8. elokuuta 2016

Hurulle PAIM3 ja Bowwelle lämmintä kättä

Loma onkin kiva aloittaa paimennuksen merkeissä. RaPa:n järjestämissä kokeissa Somerolla Huru suoritti ERIhienon radan Traditional Style paimennuskokeessa. Tultiin tokana maaliin tuloksella PAIM3 ERI, pistein 136/150.
Bowwen kanssa saatiin TAAS lämmintä kättä eikä tulosta, koiran painaessa hieman liian kovaa laumaa aitaukseen ja yksi nuorikko otti Ritolat.

Hieno päivä muillekin: Koutsi Tuija koiransa Numben kanssa Paimennusvalioksi, samoin, uusi  tuomari, Anne Jaden kanssa. Parhautta.

Huomenna Anne Ojanen tuomaroi ja mielenkiinnolla odotellaan rataa molempien tyttöjen kanssa.

4 kommenttia:

Woollandian kirjoitti...

Paljon Onnea Huru!Teil on ollu hyvä putkimpäällä.

jaanakin kirjoitti...

Kiitos. No juu, tuurilla menty. Yhtä paljon tuon Bowwen kanssa on harjoiteltu, kaikista ei vaan ole näihin kokeisiin. Ei meinaa ohjaajankaan motivaatio enää riittää harjoitella saatikka maksella tästä lystistä.

Ehkä palataan asiaan Bowwenkin kanssa, jahka koemuoto on vakiintunut jollekin tasolle. Tosin, jos lammasmääriä vielä pienennetään, niin ei tämä enää ole se koemuoto, jossa beussin kaltaista koiraa kannattaa käyttää.

Kaikista vaan ei ole tähän. So simple, halvemmalakin voi päätään kiveen hakata. ;-)

Woollandian kirjoitti...

Ohan koirat erilaisia. Mäkin Wenjan kanssa aina kirveenterällä kisoissa. Tänään oli reilu 30 lammasta/kisaaja. Katsotaan mihin koemuoto kehittyy.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Huru ja Jaana. Sinulla on kaksi kolmosluokat paimennusbeussia joista voit olla ylpeä ja me kaikki beussi-ihmiset olemme teistä ylpeitä.
t. Anne (ja kaksi vähemmän hyvää paimennusbeussia)