keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Huru Trad Style paimennuskokeen 3-luokassa

Toinen päivä 3-luokan koetta Hurun kanssa. Sama tuomari ja sama rata toisin päin eikä lajittelussa ollut vielä merkattuja lampaita eli ts. häkitettiin 6 lammasta. Merkkaaminen tehtiin pienessä pyörössä tällä kertaa, mikä oli meilestäni helpompaa kuin eilen. Pisteitä meille jäi miinusten jälkeen 136 ja PAIM3 ERI. Hurulle pusut, hyvin jaksoi talkoilla vielä oman suorituksen jälkeen.

Olen tässä pohtinut näitä kokeita ja omia suorituksiani: Olen aina koettanut tehdä tehtävät mahdollisimman paljon koiraa käyttäen, vaikka helpottaminenkin olisi ollut luvallista. Ei vaan anna luonto periksi helpottaa tehtäviä, jotka jokaisen ylemmissä luokissa osallituvien pitäisi osata. Millä muulla se ero eri luokkien välille saadaan, ei se ylimääräinen stoppi voi olla ainoa erottava tekijä 2- ja 3-luokan välillä. Eihän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli taas ilo katsella suoritusta tuomarisihteerinä pellolla ja kyllä oli edelliseen päivään verrattuna paljon vapautuneempi suoritus vaikka pisteitä ei tullut kuin 3 enemmän kuin edellisenä päivänä. Valioitumisen jännitys oli selvästi pois harteilta :)

Olette te päteviä Hurun kanssa. Onnea!

Anne

jaanakin kirjoitti...

Toisen päivän rata oli vaan helpompi ;-)
En tiedä onko se Valio-juttu harteita painanut, enemmänkin ne lottoarvontaa muistuttaneet radat, kun koskaan ei tiennyt mitä milloinkin arvostetaan ja miten.