perjantai 3. joulukuuta 2010

Onnistuinpas...

... näkemään Sonjan viimeisen pentueen pentu-pentuja. ILOINEN!!! Sonjan tuodessa lentomatkustaja Gisan ja seuraneiti Idolen Helsinkiin kylästelemään, Eede-pentu toimi ehoisana emäntänä tarjoten vierailleen kyläpaikan ja minulle pentujen pusuttelu mahdollisuuden: Kerrassaan suloinen harlekiinitrio!

Sonjalle kiitos, kun kävit matkallasi hakemassa minulle "helvetin koneen" eli rumpukarstaimen.


Nyt minulla on jo pieni tehdas ja huovutusmateriaalia syntyy. Titta titta!


Järkyttvän pienestä määrästä villaa tällainen kasa tavaraa huovutettavaksi. Toki sitä huovutuksessa kuluukin, mutta silti.

Marras-joulukuu saa minut innostumaan aina käsitöistä. Nykyään olen oppinut jo sen, etten aloita mitään suurellista, sillä into saattaa sammua yhtä pian kuin on syttynytkin. Nyt tämä palo saisi leiskua pienen hetken, jotta saan pestyä ja karstattua kaiken tuon villan...
Bowwe on avustanut levittelemällä pesemäni villat kuivumaan pitkin lattioita. Kehveli! On kovin kiinnostunut muutenkin mitä paimennettavien leikatulle tukalle tapahtuu. Saisi pitää, vaikka kaffetauon sillä aikaa ko minä askartelen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurjan näköinen vempain. Sillä varmaan villat saa kyytiä. Voiko tuolla karstata myös koiran karvoja?
t. Anne

jaanakin kirjoitti...

Anne, Kyllä sillä voi karstata koirienkin persvillat, mutta se täytyy tehdä lampaanvillan tai muun pidemmän villan kanssa yhdessä.

Lisäksi koiran alusvilla ei tahdo kestää ainakaan kehrätyssä langassa kovin hyvin. Saapas nähdä miten se tuossa huovuttaessa käyttäytyy.

Minna kirjoitti...

No niin, sitten saa pakkanen tulla.
T:paula

Anonyymi kirjoitti...

Työnarkomaanityönjohtaja- Bowwe! :) Pelottavan näköinen tuo laitos kyllä on! :)

Eija & Reiska