perjantai 13. huhtikuuta 2012

Loma, hyvää aikaa tehdä hommia

Oliko se loma ollenkaan. Oli toki. Ensin möksälle hankien kannateltavaksi huimaan auringon kiloon ja sen jälkeen siskon työkeiriltä tänne Koiramäkeen olkkarin kimppuun.

Hanksussa saatiin näkyvää aikaan sen verran, kun oli tarpeita. Ajatus oli tehdä sellaisia hommia mihin tarvitaan assistentti.

Sama sävel jatkui Koiramäessä: Tasoitetapetti seinään, katon maalaus ja lopuksi seinien maalausta. Kiva päästä duuniin lepäämään, vaikka osaltani maalausurakka jatkuu heti huomenna. Silti olkkari on niiii-iin erilainen, mummo_flanelli_alkkari_tapetin maalauksen jälkeen, että ei samaksi uskoisi. Jahka saan maalauksen finaaliin lisään kuvat ennen ja jälkeen.


Muuri puoliksi maalattuna


Tässä jo kahteen kertaan sudittuna

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tää loma on poikaa...olisin paljon tyytyväisempi jos olisin töissä. Nytkin kattelen kun isäntä vetelee kukkamaatani perälevyllä matalaksi. Piha koivut kaadetaan EHKÄ lauvantaina ja ainoa paikka tietenkin tulla aidasta läpi on kukkamaa. Portteja on kolmekappaletta joiden leveydet vaihtelee 5-8 metriin, niin ei kun kukkamaan poikki ja aidan läpi....
PaulaK