lauantai 20. lokakuuta 2012

Paimennuspäivä


Tänään pääsin mukavan partisporukan kanssa treenaamaan koko päiväksi, kiitos Johannalle ja sille paikkansa peruuttaneelle, että päästiin mukaan.

Koirat treenasivat 3 kertaa lampailla maneesissa. Me treenasimme ekalla rundilla (muistaakseni) hakukaaria ja pysähdyksiä. Tokalla kerralla flankkeja ja suunnan vaihtoja ja tietty pysähdyksiä. Kolmannella kerralla myös flankkeja ja suunnan vaihtoja. Lopulta kouluttajamme Tuija määräsi minut kokonaan pois harjoitusaitauksesta ohjaamaan koiraa "etänä". Kuulemma heilun kuin heinämies ja paremminhan se toki menikin eikä Bowwekaan ehtinyt syödä niin paljon pipanoita ;-).

Lounastauolla Huru pääsi tutustumaan karvaiseen Pixie kaveriin. Olihan siinä pennulla ihmettelemistä, mutta Pixie osasi olla hyvin hienovarainen Hurun kanssa ja antoi sen itse tutustua. Paluumatkalla Huru esitteli jo leikkiinkutsuja ja humputteli perässä kuin ainakin Bowwen kanssa. Lisäksi Huru sai tavata muutaman muunkin partiksen plus bortsun. Ihmiset piti pusutella tietty!

Päivän lopuksi Huru pääsi "ajamaan" lampaat maneesista ulos (Tuija käveli lamapiden edellä ja me perässä). Noo, eihän se tainnut oikein vielä edes tajuta mitä tapahtui, mutta yhdelle vastaan kääntyneelle tehtiin jo jonkin sortin uhkaele.

Mahtava päivä ja taas niin maittavat tarjoilut, vatsa huutaa hoosiannaa vieläkin!

BTW tätä kirjoittaessani huomaan, että pihalla on tapahtunut murha: Raiputti esittelee rottasaalistaan!!! Yäk, häätyy käydä korjaamassa se pois pihalta. Onneksi nuo ei syö niitä, mutta silti siimahännät pois tontilta.

Ja tässä Johannan ottamia kuvia.
Copyright kaikkiin kuviin Johanna Korpijaakko

Pixie maa friiend

Du och jag, du och jag Alfred!

Mitä ihmettä sille nyt tapahtui?

Menikö siltä taju?


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia. Hurun kaveri leikkii kuollutta :)

t. Merja F