tiistai 30. lokakuuta 2012

Paimentamista vol. 176

Palauttavat treenit vaistokuljetusta ja nopeaa toimintaa.  Ja kyllä Bowwe tykkäsikin. Pipanoita se ei ehtinyt syödä, kun tapahtumia oli niin paljon. Hidastin sen kulkua pelkästään käsiäni hieman kohottamalla. ja sekin toimi hyvin.

Hurun vein treenikoirien välissä lampaille pienelle visiitille. Juoksentelin lambien kanssa ja Huru perässä. Kaarrokset se teki laajalti, mutta yhdessä kulkiessamme tuli tekemään taas lähempää tuttavuutta haistellen lambien pyrstöjä. Mielestäni varsinaista syttymistä ei ole tapahtunut, vaan ennemmin tutustumista villakeriin!

Marika haki Sade Salakan ja Muikkusen Hurulle leikkikaveriksi. Pennuilla ei ole kuin 4 päivää ikäeroa. S.Salakka on täpäkkä typy, jonka kanssa Hurulla tuli sanomista meidän ollessa Bowwen kanssa treenissä Irma puuttui onneksi viisaasti tilanteeseen. Johannan Lexy the partacollie sai kala-pentujen äänet päälle. Pixie tuli onneksi esittelemään hippi-tukkaansa lähemmin, Hurullehan tukkajumala Pixie on jo entuudestaan tuttu. Tänään Huru heittäytyi varsin tuttavalliseksi ja jopa tukisteli Pixietä. Ei kai kovin pahasti, kun Piips ei siitä ollut moineskaan.

Ei kommentteja: