torstai 29. marraskuuta 2012

Paimentamista vol 182 ja 183

Tiistaina haimme paimennettavat taka-aitauksesta ja se onnistuikin varsin helposti. verrattuna tämänpäiväiseen ;-).  Tänään lambit pääsivät sisälle pari kertaa ja sen jälkeen ne huomasivat, ettei Bowwe olekaan aina vastassa. Ja miksi se ei ollut, no, kun ei tottele heti. Käytännön hommissa koiransa puutteet huomaa ja sitä tottelemista osaa arvostaa, se ei todellakaan ole vain kisoja varten.

Treenit molemmilla kerroilla enempi fiilistelyä. Tarttis vaan omat hermot laittaa lomalle, ettei tulisi puhistua hampaiden välistä, koira kun vaan sattuu tietävän, mitä suhina edeltää.

Huru oli tiistaina turistina maneesissa ja tapasi super-mukavan partis Pixien pitkästä aikaa. Sen verran oli pennu Pixin mielestä kasvanut, että sille piti jo paikkaakin pörinällä näyttää.

Tänään Huru oli autossa Bowwen treenien ajan, mutta pääsi tapaamaan röökitauolla ihania tuttuja immeisä. Cindyn Kari on ihan paras kaveri. Voi sitä onnen päivää! Ilopissatkin liruteltiin pariin kertaan Karin kengille. Zorppa siitä! Tuijan Numbe se osaa olla niin ARVOKAS kakroiden kanssa, että yllätys muuttui jopa kivaksi. Tuijan jaloissa piti kieriä napa taivasta kohti ja Minna O:kin piti tervehtää monella mutkalla.

Ei kommentteja: