keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Haisumielikuvia metsässä

Pääsinkin jo tänään testaamaan haisumielikuvaa Bowwen kanssa. Pennulla on heti alueelle tullessamme nenä auki eli aikaisemmat tuuli/hajuharkat ovat menneet perille.

Eka maalimies vietiin kuitenkin yhdessä mielikuvana. Bowwe eteni maalimiestä syvemmälle, sai onneksi tuulesta avun ja bongasi maalimiehen tuulen alapuolelta. Iloinen löytö ja namia nassuun.

Toinen ja kolmas maalimies otettiin haisumielikuvalla. Tuuli ei ollut ihan ideaali haisumielikuvalle, mutta sain kaarroksien kautta hajun sen nenään (mielikuvan missä vihjesana siinä kohtaa ja kehu), jonka jälkeen palasimme keskilinjalle lähetystä varten. Bowwe keskittyi lähetykseen, ei ryntäilyä saatika vouhkaamista, vihjesanan saatuaan korjasi itse asentoaan lähetykseen sopivaksi. Irtosi hajumuistin avulla juuri sinne missä haju tuli alueella nenuun ja siitä haisu ohjasikin pennun maalimiehen luo. Ei nyt mitään 90 asteen kulmaa tehnyt hajun saatuaan, kaarsi hieman, mutta mielestäni ei ollenkaan huono asia, kun käyttää päätään ja nenäänsä.

Kolmas maalimies samalla tavalla makaavan maalimiehen luo. Pentu istuu sievästi maalimiehen viereen, odottaen nätisi palkkaansa. Oikein hyvä harkka.

Loppukevennys: Päivällä täällä oli puuhasteltu kaikkea mahdollista: Treenitakki oli riivitty lattialle, taskut avattu ja tavarat levitelty pitkin huushollia (pentu saanut apua tod.näk. aikuisilta) ja lopuksi pissat uroteon/takin päälle.
Päivälenkillä Bowwe oksensi keltaista vaahtoa, ei mitäään sappea sentään. Pähkäilin asiaa kotiin saakka, kunnes syykin selvisi: Super-hyper-vaffa-sinappituubi oli kohdannut pennun hampaat. Lopputulema löytyi pennun pediltä täynnä pieniä hampaan jälkiä. ;-)

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kuules systeri,sä oot tosi taitava noissa vainu hommissa.Sulla on vainu tassussa :) Onnea!

Vai olit tehnyt koiruuksiakin!
Meillä toi kissa on aikamoinen pahantekijä.Mä oon ollu vielä ihan kiltisti,mutta mielitekoja on.Meinasin maistaa semmoista piuhaa,mutta mamma laittoi siihen semmoista todella tulista tököttiä.
Ei kiinnosta enää,hyi!

Nyt minua kiinnostaa nuo pallot mitä pappa eilen puhalsi.Olen vähän tökkinyt niitä,kierrellyt vimmatusti ja haukkonut vieresä.
Ehkä jossain vaiheessa uskallan koskea.

Hyvää vappua mamma pyysi sanomaan.
Mitä se sitten lieneekin.

jaanakin kirjoitti...

Howdy!
Molen ollut lomalla noista "johtotehtävistä", kuulemma saattaa jopa olla lakkautusuhan alla moinen virka tässä huushollissa. Epistä, ihan vaan vähän maistelin puhelimenjatkojohtoa (toim.huom. johto oli viidessä kappaleessa).

Nenän käyttö on mubavaa, ihmiset on aiwan uskomattoman ihania lihapullineen. Kyllä moisen eteen kannattaa nenää käyttää.

Wappu on serpentiinejä (ei muuten ole kauaa tuossa mua ärsyttämässä).

Oliskos sinulla ensi viikolla aikaa jonain päivänä treffata? Me mennään maanantaina elukkalekuriin tätien luokse ja tiistaina taas lihapullametsään. Kävisikö keskiviikko tai torstai? Missä muuten asustelet? Me asutaan täällä Talin golfkentän kuopeessa Munkkivuoren Talissa.
Terskis ja wappuja!
t;-)Bowwe

Nina kirjoitti...

Asustellaan Sotungin lähella Vantaalla.Torstaina ollaan mökille lähdössä taas hulluttelemaan.Keskiviikkona näillä näkymin sopisi ihan hyvin.
Olen kortiton,mutta kuski löytyy ;)
Tuo Laukkosken luontopolku on mukava paikka niin koirille kuin ihmisille.

Meni muuten ilmapallot eilen pitkän sähläilyn jälkeen rikki.Voi sitä riemua!

Iloista ja aurinkoista Vappua!

Terkuin
Nina ja Luca

jaanakin kirjoitti...

Hittolainen ehdin tänään sopia keskiviikolle treenit. Jospa tavattaisiin maanantaina ennen meidän rokotuksia. Olisiko huono päivä?
t;-)Jaanakin

Nina kirjoitti...

Nyt vasta pääsin vastaamaan,on ollut metsäilyä ja ah niin ihanaa jääkiekkoilua.
Taitaa mennä sitten ensi viikolle.Josko sieltä löytyisi maanantaina,tiistaina tai keskiviikkona klo 16.00 jälkeen joku sopiva aika molemmille.Katso miltä näyttää ja kerro sitten.
Pääsisivät tosiaan sisarukset päästämään yhdessä ylimääräiset energiansa pois ainakin hetkeksi ;)