perjantai 1. toukokuuta 2009

Työn juhlaa raunioilla (16 viikkoa eletty)

Juhlistimme työn päivää raunioilla työtä tehden, tai no, koirat tekivät työtä.
Ihanat tuulet haisumielikuvia varten.
Eka piilo tehtiin haisumielikuvalla. Maalimies oli hankalammin paikannettavan palkin alla. Kuljin Bowwe taluttemessa siihen saakka kunnes se sai poikkituulesta hajun. Palasimme takaisin lähetyspaikkaan, josta lähetin Bowwen piilolle. Maalimiehen löytymiseen pennun piti tehdä paljon paikannustyötä, kosaka piilo oli sellainen, ettei koira voi maalimiestä sieltä silmillään löytää. Bowwe teki ihan samanlaiset kiemurat haisun perässä kuin edellinenkin koira.
Toinen ja kolmas piilo tehtiin päiväkävelytyylillä ilman lähetyskäskyä.
Maanalainen putki, jossa maalimies oli parin metrin päässsä löytyi ja paikallistettiin ongelmitta. Viimeinen palkin alus oli lähellä edelliskerran piiloa, jonka pentu kävi ekaksi tarkastamassa. Bowwen hännästä näkee milloinen se on vahvan hajun lähellä, häntä pyörii ja heiluu ihan eri intensiteetillä kuin heikolla hajulla.

Neiti on käynyt muutaman kerran raunioilla ja jo nyt se käy tarkastamassa edellisen treenin piilot. Kyllä koirat urautuvat helposti; onneksi siellä riittää pennulle vielä uusia piiloja moneksi harrjoituskerraksi.

Ihan viimeiseksi kaikki koirat treenattuamme, esittelimme Dieselille ja Bowwelle maanalustunnelit. Marica oli koirien kanssa L-tunnelin toisessa päässä ja minä olin tuulen puolella haisemassa. Pari kutsua ja molemmat tulivat pimeän tunnelin kautta luokseni. Reippaita!

Ei kommentteja: