lauantai 2. toukokuuta 2009

Työn juhla jatkuu..

...raunioilla. Olimme saaneet ihan luontaista häiriötä kaikille koirille; poppamiehetkin olivat harjoittelemassa alueella. Kyseinen ammatikuntahan ei voi liikkua ilman suuria ajoneuvojaan, joita oli kaksin kappalein käynnissä alueen reunalla. Kymmenkunta poppamiestä täysine varusteineen tuhtasivat omia harjoituksiaan samaan aikaan meidän kanssa. Yhdenkään koiran työskentelyä moiset asiat eivät häirinneet, tai niin no, Bowwe kävi moikkaamassa kummajaiset.

Eka piilo oli samassa kasassa kuin viimeksi, mutta tällä kertaa vastakkaisen puolen palkin alla. Tuulen suunta oli sama. Pennulle oli vaikeaa paikallistaa tuulen alapuoelella olevaa sisäänmenoaukkoa. Oma kulkureittini onneksi ohjasi myös koiraa kiertämään piiloa laajemmin, jotta se sai ansaitun palkkansa.

Toinen piilo oli eilinen maanalaisen L-putken keskushuoneessa. Ennen kyseistä piiloa Bowwe oli treffannut poppamiehet ja palatessaan kutsustani sai hajun putken päästä ja ryntäsi sisälle palkkaansa hakemaan. Hieno juttu.

Kolmas piilo oli lähellä edelliskertojen piiloa, jotka pentu kävi hajun saatuaan ensin tarkastamassa. Maalimies olikin alempana rinteessä palkkien alla. Tämän piilon kanssa Bowwella oli samanlainen sisäänmenoaukon hakeminen. Pennun väsyessä liikuin taas itse kohti piiloa. Iloiset kehut ja palkka. Loppukehut kaikilta maalimiehilta ja lopuksi poppamiesten rapsutuksia.

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Missä te käytte harrastamassa?
Onko paikka aina sama vai vaihtuuko se?

Terkuin
Nina