maanantai 25. toukokuuta 2009

Työleirillä...

Terveh-röh siskon raksan työleiriltä.
Ajelin jo helatorstaina Hankasalmeen siskon työleirille, ajatuksena työskennellä etänä perjantaina. Onnistui.
Lauantaille oli luvassa pihan siivousta, epäonneksemme siirtolavaa ei juuri tälle viikonlopulle saatu, jotta olisimme saaneet kaiken irtoromun pois pihalta. Veimme poltettavan Hangan lavalle juhannuskokkoon, ei huono juttu sekään. Loput poltettavat käryteltiin tynnyrissä pihalla. (Uskottavuuden nimissä poltin tynnyrissä käsivarteeni mojovan arven). Polttamaton kasattiin jätesäkkeihin odottamaan sitä siirtolavaa.

Illalla lauloimme pihalla grillatessamme mustalaisvibraatolla kaiken kansan kiusaksi korkelta ja kovaa. Toim. huom. lauantaina Hangan lavalta kaikunut karaokebaarin jollotus ei ollut yhtään sen parempaa... jos minusta on asian vertailijaksi ;-).

Koirille aloitetiin lauantaina tarhan laajennus/vahvistus. Nyt ei tien puolellekaan ihan hevillä pääse: pystytimme 2 metrisen raudoitusverkon kera näkösuojan (=siirtolavoista kasattu aita),kadun puolelle tulee vielä villiviini aitaa kiipeämään. Viimeistelimme tarhan sunnuntaina. Tessut olivat innoissaan useamman neliön lisätilasta. Loput lammasverkosta korvataan jahka on taas rahaa. BTW tuo verkko maksoi 15 euroa 2,0 x 2,5 (kxl), ei kamalan kallista koiratarhaa isoille koirile. Ei meidän kiinnityksillä mene 50 kiloinen beauceron uros ainakaan läpi ellei keksi kaivaa itseään kovin kaukaa alitse.

Tyytyväisiä...edustalla vieä vanhaa lammasverkkoa

Ei kommentteja: