keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Hajumielikuva ja mielikuva umppari

Keskilinjan suuntaisesti puhalteleva myötäinen puhuri. Täydellinen haisumielikuville.
Meitä oli vain kolmen kopla treenaamassa, joten teimme pennuille ekaksi 2 maalimiestä ja autoon miettimään. Toisella kierroksella samat piilot ja samat lähetyspaikat. Ajatuksena, että Bowwe olisi edellisestä kerrasta muistanut piilot.

Eka maalimies haisumielikuvalla. Pentu eteni suoraan paikkaan josta hajun sai, josta hajun ohjaamana lopulta piilolle, vaikka B. joutui paikantamaan piiloa muutaman tovin.
Toinen piilo oli mielikuva umppari. Maalimiehen katoaminen umpparin sisälle nostatti koiraa aika tavalla. Lähetys siten, että koira voi poikkituulesta saada hajun. Lähdin koiran perään piilolle, mukamas tueksi. Höh, ei tuo tukea kaivannut, nökötti nätisti odottaen palkkaa.

Toinen kierros

Ajatushan oli, että Bowwe olisi muistanut edelliskerran piilon. Noo, sähläsin lihapullan kanssa keskilinjalla ennen lähetystä, ei hyvä. Pentu haisteli vain käsiäni. Lopulta marssittuani syvemmälle lähetystä varten itiön mieleen muistui mitä oltiin tekemässä. Ihan ei pentu muistanut vielä noin pitkää aikaa ;-). Tämän vuoksi umpparia ei edes yritetty pelkän edelliskierrokseen pohjautuvaan muistiin.
Otimme umpparilla ilmaisun avausta. Veimme yhdessä maalimiehen umppariin. Lähetin pennun ihan läheltä piilolle. Into piilolle oli kova ja ekan kehun ja palkan jälkeen pentu istui umpparin viereen. Maalimiehen "sano" kehoitus ja eka haukku pärähti. Umpparin luukku auki ja palkka. Maalimies uudelleen umppariin. Tällä kertaa haukku tuli jo ilman kehoitusta. Kova likka komentelemaan turhautuessaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Bowwe! Ja Jaana :)

-Sonja