tiistai 25. elokuuta 2009

Hakuilua kesälomatauon jälkeen

Bowwelle oli luvassa tänään mielikuvia uudella tapaa. Neiti näki kaksi maalimiestä lähtevän etuilinjaa pitkin metsään huudellen mielikuvasanaa "missä". Tämän jälkeen vein neidin pois, jotta lopullinen sijoituspaikka ei olisi ollut neidin tiedossa.

Eka maalimies meni tuulen puolelle kallion harjanteen päälle sivurajalle saakka. Mielikuvasanan kuullessaan Bowwe oli jo vahvasti menossa kohti etukulmaa. Maalimies palkkasi koira suoraan hitaasti, jotta ehdin paikalle. Sama maalimies siirtyi sivulinjaa pitkin 3. maalimieheksi.

Toinen maalimies oli tuulettomalla puolella ja noin 25 metrissä. Koira lähti hienosti suoraan bongaten vauhdissa matkalla olleen maalimiehen. Suorapalkka hitaasti syötellen, jotta ohjaaja ehti lyllertää paikalle ottaakseen koiran hallintaan. Matka keskilinjalle menikin ihan mallikkaasti nami nenässä, mutta sen jälkeen B. päätti tehdä omia koukeroitaan. Tulihan se sieltä hetken päästä huudeltuani.

Kolmas maalimies haettiin haisumielikuvalla tuulen puolelta. Lähetyksen jälkeen Bowwe etenee hyvin tuulen ja hajun alle paikallistakseen etsittävän. Eihän pistot loppupäästä mitään viivasuoria sen vuoksi ole, mutta mielestäni se ei ole suuri virhe. Korjaantuu pennun kerätessään kokemusta. Antoisa treeni.

Ei kommentteja: