lauantai 29. elokuuta 2009

Tervakoski KV, noloja tilanteita

Tervaksoken KV-näytelmiin riennettiin aamusella Bo Skalinin arvioitaviksi. Salka elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä ever ja Bowwe ekassa oikeassa näyttelyssä pentuluokassa. Ajelimme Lopelle hakemaan Foppish Enzon aka Tacon kyytin, kun Sonjalla oli hieman logistiikka ongelmia. Sonjan klaanista oli mukana myös Crac ja Friday.
Olimme paikalla hyvissä ajoin ja harjoittelimme ennen näyttelyn alkua kehässä. Kaikki meni aikas hyvin, jopa Bowwella. Sonjan tytär, Vanessa, harjoitteli Salkan kanssa. Muori kulki tosi nätisti lapsen kanssa. Ihana vanhus!

Sitten itse näyttelyyn: Aloitetaanpas näistä pennuista kun tulivat näytelmissäkin ekana.
Taco uroksena ensin. Pentu käyttäytyi todella hienosti ekassa näyttelyssään, vaikka omistajat eivät olleetkaan paikalla. Taco sai ERI:in ja KP:n. Ihana luonne kerta kaikkiaan.
Sitten tytöt. Oh oh oh, en tiennyt kehääna astuessani mitä tuleman piti, muutoin olisin ottanut, vaikka ryypyn!!

Asetuimme rinnakkain Sonjan kanssa tuomaria varten. Ensin Bowwe, joka hyppäsi tavoillensa uskollisena tuomaria päin yrittäen mosauttaa pusun. Tuomarin tervehdittyä molemmat pennut siirtyivät liikeosioon... siis joo, minulla oli sateen varalta takki päällä, oikein huono. Olisi pitänyt Sonjan neuvosta ottaa se pois päältä, sillä Bowwe roikkui hihassa, loikki, repi numerolappua ja keekoili oikein urakalla. Tässä kohtaa ajattelin, että ei tämä enää huonommin voisi mennä. Hahha hha hhaaa... En oikein edes muista missä kohtaa Bowwe sai pujoteltua itsensä ketjukaulaimesta irti, mutta niin kävi. Saatiinko koira helposti kiinni, ei! Juoksiko Bowwe useammassa kehässä, kyllä. Viimein Bowwe kurvasi tarpeeksi lähelle Sonjaa, jotta se saatiin taas kiinni. Lopulta pönötettiin kuitenkin pentuluokan narttukehässä ja tukevasti kiinni. Höpsö oli pentuluokan PN1, mutta KP:tä tuomari ei sentään antanut, ymmärrettävää.
Sitten seurasi uroskehä... minulla käsisssäni Friday ja Bowwe ja kuinkas ollankaan tämä yksi Houdini pääsi TAAS irti. Kirmasi samat kehät naama virneessä... noloa. Tällä kertaa perässä oli talutinkin. Saatiin se taas kiinni... noloa!

Pentuluokan PN1. Bowwen arvostelua tässä:
Trevlight temperamet men behöver lite ring träning. Kan rör sig rigktigt bra mellan hopp. Bra vänklad, lite kort kors. Bra bett. Väl kroppad. Mycket lovande.


Kuka missä, mitä...Kerrankin paikallaan...

Salka sai laatuarvostelussa VET EH ollen VEK1. Tässä ihan eka oikea arvostelu 11.5 vuotiaasta mummosta:
Bra längd på huvud lite grov i skallen. Lite slarviga öron. I god kondition. Bra hals, korreckta vänklar. Kunde vara lite högre på sina ben. Rör sig bra men med lite kort steg.


Pönötystä...


Vai laiskat korvat...


Mummon muikkuilme

Näyttelyreissusta yleensä:
ROP koirana maahantuomani Unkan des Fugues de Saint Alban, hieno tessu!
Näköjään aina kun Bowwe karkaa, niin meitin porukka eksyy autoillansa. Tänään ajettiin pururadalla poislähtiessämme... Onneksi meillä on autoissa hyvät maasto-ominaisuudet...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi herran jestas Bowwen kanssa. Kyllä se siitä rauhoittuu ehkä viimeistään kun täyttää 10 v. Nätti tyttö ja ihan kivasti tuomari sanellut "tarvitsee kehäharjoitusta":))

Mä aina ajattelin Petruksen kanssa kun käyttiin pentunäyttelyissä, että saa hävetä silmät päästä, mutta sehän olikin mietoa Bowween verrattuna:)

Onnea vaan Salkallekin. Ehkä olisi kannattanut viedä näyttelyihin jo hieman nuorempana.
t. Anne

PaulaK kirjoitti...

Hehhehehhhehehehh
On sillä tois viisas ilme, mutta kauniit tummat silmät, ne on pop!
Ei sinua kannata päästää näyttelyihin, eikö nyt olisi viisaamapaa etä annat sen osaavimpiin käsiin, toisaalta olen kerran ollut kehässä johon karkasi leonbergien kehään Estrella, tuomari kyseli karkulaisen perään...mitä olen sille antanut?, se mitä tuomari tarkoitti jää salaisuudeksi, oliko karkulainen niin komea vai päin vastoin???

jaanakin kirjoitti...

Kai se olis viisainta antaa koiransa ammattiesittäjälle... ;-) Kauankohan sen hermot kestäsivät Bowwea. Veikkaan noin 15 sek.

Sonja Enlund kirjoitti...

Kiitos seurasta!
Kyllä Bowwe on paras! ;)

Tanja kirjoitti...

:-D :-D
Miksi en ollut paikalla todistamassa tätä showta!!!

Mutta on sillä Bowwella kaunis katse...

Ja onnittelut Salka -mammalle :-)