lauantai 25. elokuuta 2012

Mäntyharju RY 25.8.2012

Tämän vuotinen näyttelyreissu tehtiin Mäntyharjun ryhmänäyttelyyn Reijo Tuovisen arvosteltavaksi.
Aamulla oli valtava sumu, lisäksi olin katsonut aikataulun vinoon, mutta olin paikalla silti 1,5 tuntia etuajassa. Sinällään ei huono asia ollenkaan, sillä Bowwe oli kuin siipiä vailla saapuessamme paikalle.

Sonjan kasvatteja oli ilmoitettu kaikkiaan 4, kahdesta eri pentueesta, mukavasti narttuja ja uroksia. Mukana Black Carambas kasvateista siis: Aloe ja Daran (=Crack & Tigra) sekä Nemo ja Bowwe (=Riemu & Baro). Kaikki saivat ERI:n ja SA:n. Näyttelyyn osallistui kaikkiaan 6 koiraa (4 urosta ja 2 narttua).

Bowwe käyttäytyi kehässä siivosti ja ilmeisen edukseen.
Tässä tuomarin näkemys:

Ryhdikäs. Hyvä pää oikea ilme. Kaunis selkälinja. Oikeat rinnan (?) mittasuhteet. Hyvin kulmautuneet raajat. Liikkeet takaa ahtaat, mutta suorat. Hyvä askelpituus.

AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP


"Ne" ruusukkeet


Päivän tähti Sonjan kuvaamana (Paras kuva Bowwesta ikinä)


Aloe ja Bowwe täydellisine korvineen!

Bowwen velipoika, Nemo oli VSP ja Aloe ja Daran saivat molemmat VARA-SERTit. Lopuksi BC:t esitettiin kasvattajaluokassa. Black Carambas oli ROP-kasvattaja KP:n kera.

Onnea kaikille! Hyvin näytelty!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos matkaseurasta:) oli tosi lämmintä vaikka varauduinkin, että vettä tulee. Oli mukava nähdä sisko-Bowwea! Hienosti meni kaikilta koko päivä:)Nemonen

Woollandian kirjoitti...

Onnea Bowwe!

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika....OOOONNEAAA! näin se on, kun näytelmiiin lähtee että mitähän siittäkin tulee, saa koko pöydällisen ! Voi mahoton, hienosti meni!!! Sitten palkintokaappia pykäämään :D
PaulaK

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Bowwelle ja omistajalle sekä tietysti kasvattajalle. Kaunis tyttö:)
t. Anne

jaanakin kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!
Bowwe on peruskaunis koira omistajaansa kovasti miellyttävällä ilmeellä, mutta parasta siinä silti on sen luonne!

Tuija Vahlroos kirjoitti...

WOW! Nyt vasta huomasin tämän jutun. Onnea Typsylle, joka on myös Kaunis upean luonteensa lisäksi (vaikka, kyllähän me se jo tiedettiin).

-Tuija ja Pojat-