perjantai 3. elokuuta 2012

Paimentamista vol.155

Kovasti paljon on reenattu perustreeniä: Kauniita väljiä kaaria ja pysähtymistä. Avolaitumella se ei oikein onnistu, jos lambit eivät ole rauhallista sorttia, siksi tehtiin harjoitusaitauksessa pihaton seinään nojaten ja myöhemmin toisessa aitauksessa.

Möksällä oli ajatus saada elikon päähän POIS-käsky ymmärrykseeen. Kotosalla se ymmärretään vallan mainiosti, siksi se siirrettiin nyt toiseen ympäristöön. Pientä valon kajoa toiminnan suhteen on ollut näkyvissä.

Ranch-kisat tulossa ja olemme ottamassa osaa ... Titteleitä sieltä ei saa, mutta todellisen kuvan koiran paimennuskyvystä kyllä, sillä radat ovat aiemmin olleet hyvinkin teknisiä ja käytännönläheisiä. Saapas nähdä mitä meitin pään menoksi on nyt keksitty?!

Meitin kompastuskivi aiemmin on ollut yhteistyö, jota ei liiemmin ole ollut.

Treeneissä koetetaan paikkoa niitä koulutusvirheitä, joita koirani kanssa olen tehnyt. Hyvin itiön moottori on kestänyt kaiken säätämisen ja uskomattoman hyvin Bowwe on kestänyt ohjaajan virheet, ts. en ole onnistunut sitä viettiä tappamaan. Josko sitten sen seuraavan pennun kanssa osaisi toimia oikein.

Ei kommentteja: