lauantai 27. syyskuuta 2014

Hurun aika oppia...

... Oppia ja nähdä muutakin maailmaa. Katjan lambit ovat olleet aivan ihania ja vähintäänkin yhtä mielenkiintoisia kuin muutkin treenilampaat. Bowwelle välipäivien treenit ovat olleet palauttelua kokeista.

Maanantain treenilampaat olivat varsin liukasta nuorisoa. Huru sai keskittyä työhön tosissaan. Sama jatkui tänään paimennuspäivän merkeissä. Pönötystreenit ovat vahvistaneet entisestään Hurun tapaa kattaa ja huomioida koko laumaa. Taito ja ominaisuus tulee erityisesti esille poispäin ajossa noiden ketterien lambien kanssa. Hyvä Huru!

Bowwen kanssa tehtiin todella pitkä ja uuvuttava treeni ja ihan vaan siksi, että liukkaat lampaat olivat koiralle kuin uusi asia. Bo teki hakukarella saman virheen kuin aiemmin tällä kaudella vanhempien marttojen kanssa eli ei vaan malttanut himmata vauhtiaan nostossa. Bowwe sai itse korjata virheensä ja nostaa lauma uudelleen niin monta kertaa, että se onnistui. Taaplasin itse toki auttamaan koiraa lähemmäksi laumaa. Bowwella on jo niin paljon kilometrejä takana, että siltä oikeasti voi vaatia asioita. Credittiä vaan Marikalle ja Kimmolle, kun olette työntäneet meidän niin monenlaisiin hommiin. Läheskään aina lopputulema ei ole ekalla kerralla ollut ihan sitä mitä toivottiin, mutta yrityksen ja erehdyksen kautta hommia olemme saaneet tehtyä. Välillä pitää vaan mennä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja treenata niitäkin asioita, jotka eivät mene kuin Strömssössä. ;-)

Peukut Johannalle, kun otit tänään mustat partisten joukkoon. Aaltoja myös Teräshermo-koutsi-Tuija, niin vaan jaksaa tsempata ja ohjata meittiä, vanhoja pieruja!

Ei kommentteja: