tiistai 16. kesäkuuta 2009

Hakuilemassa useamman viikon tauon jälkeen

Pentu pääsi taas ensin tallaamaan aluetta ja päästelemään liiat höyryt ulos.

Tein muistikuvat ja vein ekat kaksi maalimeistä peräjälkeen piiloihinsa. Tämä hämmensi Bowwea ja toisena viety maalimies ei saanut osakseen huomiota, kun se ekaksi viety kummitteli pennun mielessä.
Onneksi neiti on sinnikäs eikä säkeenny, vaikka jouduin lähettämään uudelleen molemmille puolile. Löytyminen oli sitäkin riemullisempaa!

Kolmas maalimies vietiin umppariin, jonne Bowwe sitten lähetyksen jälkeen tunkeutui sisälle eikä turhaumahaukkua saatu aikaan.

"Hieman" omapäinen tyttöhän Bowwe on, mutta tällä hetkellä painotus on mukavassa tekemisessä, jotta tekemisen riemu säilyy.

Bowwe on monella tapaa varsinainen puupää ja vitsisuussa syntynyt. Keekoilee ja varastelee tavaroita esitellen pilke silmäkulmassa niitä minulle. Onpa neiti onneksi niin hönö, että kehuessani tulee esittelemään käteen saakka näpistellyt tavarat.
Nyt on kaikki hampaatkin vaihtuneet ja kaikki luut häviävät uusien hampaiden käsittelyssä. Aikaa siihen tosin vielä menee tuplasti verrattuna aikuisiin, mutta siinäpä pään lihakset ja leuat vahvistuvat, lisäksi minä saan hupia katsellessani elukoiden syömäpuuhia.

Ei kommentteja: