sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Salkan ja Homer-Holikin pennut 6 vee

Hui kun aika rientää!
Vastahan ne olivat 4 viikkoisia ja ruokalevolla...


Nappanahkatassut... aaaww...

Valitettavasti pennut päätyivät EJ-reksiteriin, koska poikkeuslupa ei mennyt läpi rotujärjestössä eikä rotuyhdistyksessä, uroksen puuttuvan näyttelytuloksen vuoksi. Kunkin yhdistyksen jalostustoimikunnan päätökseen vaikuttavat jäsenet ovat historian lehdiltä nähtävissä. Kennelliiton jalostustieteellinen kummasteli päätöksen perustelua: Puuttuva uroksen näyttelytulos astutushetkellä...

Samaan aikaan yhdistyksen jalostustoimikunnanjäsen varoitteli kasvattajana (kaiketi ei ihan korrektia) pennunostajia sairaista linjoista (Salka&Holik). Ja kas kummaaa kyseisellä ihmisellä sattui olemaan omat pennnut samaan aikaan. Nyt jälkeen päin voi vain todeta, että joskus kakka kilahtaa sinne minne kuuluukin. Ei käy kateeksi!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun aika menee äkisti. Vasta äskenhän nuo syntyivät ja nyt on Salka-äippä jo arvokas vanha rouva. Ihan kelpo koiria pennuista tuli; ei ollenkaan pöllömpi pentue:)

Anonyymi kirjoitti...

Henkilöpolitiikkaa se koirankasvatuskin näyttää olevan. Ei se EJ rekisterissä olo ole koiraa huonontanut ja minulle tuli ainakin maailman paras koira :-)

Tanja & Poju

Sonja Enlund kirjoitti...

Samaa mieltä.