sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Sunnuntaihommia metsässä

Bowwe oli tallomassa aluetta ja samalla päästelemässä höyryjä. Homman jälkeen B:lle näytettiin etukulmiin menevät maalimiehet ja sen jälkeen autoon odottelemaan. Keli oli varsin tuuleton ja kivan kuiva pakkaskeli.

Eka maalimies syvällä etukulmassa. Hieman oikealle kaartuva lähtö, mutta B korjasi suunnan itse edetessään. Suora palkka ja maltilliset kehut. Saatoimme tämän maalimiehen kolmanneksi.
Toinen pisto etukulmaan. Kaarroksia ja tallausjäljenlle lähtöjä. Oikaisi suuntaa "väärä suunta" kehoituksesta. Upposi lopulta miltei etukulmaan saakka, mutta ei maalimiehelle saakka. Neiti oli mielestään siis tutkinut etukulman ja otti ritolat omatoimisesti kolmanneksi tarkoittamalleni maalimiehelle. Ei muuten tullut takaisin, vaikka kuinka huusin (ja kiroilin), tavallaan iloinen kun ei totellut ;-). "Hieno" omatoiminen suora pisto. Eipäs siinä muu auttanut kuin lyllertää piilolle. Bo tulikin jo vastaan maalimiehen kanssa. Palasimme siis takaisin etukulmaan.
Kolmas (piti olla toka). Saattelin eturajaa pitkin koiraa syvemmälle ja upposihan neiti tarpeeksi syvälle saadakseen hajun.

Kaikesta huolimatta hauska treeni koiralle. Täytyy vaan itse pitää mielessä kuinka noita siirtyviä maalimiehiä jatkossa ottaa. Ehkä haisumielikuva ennen lähetystä voisi kuitenkin olla varmenpi kuin siirtyvä mielikuva.

Ei kommentteja: