perjantai 22. tammikuuta 2010

Holikin kulkuset...

... jäivät tänään lääkärin pöydälle samalla, kun ärhäkkä talirauhanen poistettiin.
Potilas alkaa olla jo tolkuissaan, kun makupalatkin maistuvat ja herra tuli lisäksi makkarista peiton alta tänne olkkariin muiden seuraksi. Mussu parka, on varmaan kipeä olo, onneksi saimme mukaan myös kipulääkettä. Suuri kiitos Holikin leikanneelle ja hoitaneelle lääkäri Hannalle!!!

Ell Hannan huomio: Holikilla on todella paksu nahka, normi skalpilla ei iho/leikkausjälki auennut, vaan se piti saksia auki. Kyllä se sitä olikin, muistutti sian nahkaa (voin todistaa, sillä olin leikkauksessa mukana).
Niskasta poistetun talirauhasen poistojälki on varmaankin kipeämpi, koska poistokohtaa jouduttiin kursimaan kasaan poistetulta alueelta. Toivottavasti molempien haavojen paraneminen menee ok. Kaulapantaa ei voi 2 viikkoon käyttää, saapas nähdä miten herra reagoi huskyvaljaisiin: ryntääkö veto päällä pitkin mantuja. Vetäminen on näes ehdollistunut varsin vahvasti noihin vermeisiin ;-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista Holikille:)
t. Anne

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Pojun pappa toipuu nopeasti.

Tanja

Maria kirjoitti...

Äkkiä ne pallerot unohtuu, tuskin huomenna edes huomaa haavaa :) Toivottavasti niska paranee yhtä nopsaan! Onnea Bowwen hienoista kuvista :)