sunnuntai 22. elokuuta 2010

Koiratätinä Nummelassa

Viikonloppu koiratätinä takana. Vkl vietettiin muutoin rauhaisissa merkeissä paitsi Bowwe (oliko yllätys) järjesti minulle ylimääräistä sydämentykytystä hypätessään 2. kerroksen parvekkeen kaiteelle keekoilemaan. Onhan se näppärä ja ketterä, mutta jotain rajaa sentään saisi pitää. :-/

Tänään väköstelin Bowwelle jäljen pellolle. Tuuli oli varsin voimakas, sen vuoksi tein jäljen lähelle metsän reunaa. Namit (=pienen pienet) joka askeleella, jälki taisi vanheta reilut 45 minuuttia. Paalulta lähdettäessä koira hyöri hetken, jonka jälkeen sai jujusta kiinni keskittyen hyvin ja edeten rauhallisesti. Jäljellä oli pari loivaa kulmaa, joista toisen meni noin 30 cm yli (korjasi itse) ja toinen menikin sitten ihan nappiin. Sain Marikalta hyviä vinkkejä jäljelle lähestymisessä.

Nummelan uusin tulokas, Flaksi-pentu, oli kyllä tosi mallikas hoitolainen, Biitti-äidin kipittäessä Tallinnan INT-näytelmissä. Muulle talon koiraväelle hoitola reissut ei mitään uutta olekkaan ja kaikki suijui niiden osalta entiseen malliin. Joyce ja Laurus kävivät ajamassa meitin jo kertaalleen ajetut jäljet lenkillä ollessamme.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Bowwe on sellainen pyryharakka, että ei sitä mikään pitele :)

Kiitos taas kerran hoitotädille. On niin helpotus jättää koirat osaaviin käsiin.

Flaxi oli vissiin kerännyt vähän kierroksia. Sitä ei illalla meinannut saada millään asettumaan ja kaikki koiratkin hermostui sille vuorotelleen äiti-koira mukaanlukien.
Anne