torstai 26. elokuuta 2010

Paimentamista vol.22

Tänään saimme viriteltyä Bowwen kanssa yhteistä säveltä, edelliskertaan nähden jopa huimaa parannusta (ei nyt ihan sinfoniaa, ehkä rock'n rollia). Olimme pienemmässä aitauksessa, jossa koira ei kerta kaikkiaan pääse palkkaamaan itseään kiertämällä luvatta tasapainoon.

Ekan rundin aluksi meinasi edelliskerran humputtelu jatkua, mutta tänään pääsin puuttumaan keekoiluun, pienemmästä aitauksesta johtuen. Eipä aikaakaan, kun Bowwekin tajusi saman ja tyytyi tottelemaan. Hakukaaren suunnatkin alkavat hahmottua koiralle kaiken tämän hulabaloon keskellä.

Toka kerta raatotreeniä jatkui samalla tavalla. Sain koiran jo siihen pisteeseen, että elikko lähti mukaani pidemmälle laumasta, mitä se ei tiistaina taas tehnyt. Taisi hypätä vain kerran aitauksesta ulos hätistellessäni sitä kauemmas laumasta. Samalla kerralla huomasi laitumella olleet lampaat ja otti jo 20 metrin spurtin laumaa kohden, tuli kutsusta takaisin, mutta päätti vielä kerran yrittää. Per...le sai sen uskomaan, etteivät ne kuulu tällä kertaa paimennettavaan laumaan.

Itselleni oikein hyvä uskon-luomis-treeni, Bowwesta puhumattakaan.

Ei kommentteja: