sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tuuri KR 29.5.2011

En tiedä missä mielenhäiriössä tuonne Tuuriin Bowwen ilmoitin, kaiketi kuvittelin sen olevan lähellä... my ass, 3,5 tuntia nilkka suorana.

Päivälle oli luvattu vesisadetta, jonka me saimme väistettyä ja onnistuimme kiemurrella kehässä kuivin jaloin. Vielä suuremmaksi onneksi Bowwen velipoika Jykä oli myös ilmoitettu. Kiitos seurasta Merja ja Merjan siskoplikka. Kylläpäs meillä olikin erimoiset tessut kuin noin vuosi sitten Orimattilassa. Ei ihan heti samoiksi koiriksi olisi uskonut. Ovat kai sitten rauhoittuneet, pakko kai se on uskoa!

Ei meitillä ollut kotiin tuomisina ruusukkeita, mutta kiva reissu silti. Tulipahan se Tuurin kyläkauppakin nähtyä ainakin ulkoisesti. Aika pytinki, sanoisinko hieman suureellinen.

Ja sitten Päivi Eerolan lausunto Bowwesta:
Avoimeen luokkaan nuorelta vaikuttava narttu. Selvä sukupuolileima. Kauniit silmät. Avoimet kulmaukset. Askelpituus jää lyhyeksi. Yksi kannuskynsi puuttuu. Hyvässä kunnossa. Avoin ja ystävällinen. Kokonaisvaikutelma hieman siro.
AVO EH

Bowwe mitattiin, samoin toinen avoimen narttu. Noh kokoero oli huomattava. Bowwe kuitenkin normimitoissa, toisesta en tiedä. Kaiketi koko ihan kohdillaan, sillä sai SA:n ja SERTin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan mukavasta seurasta meidänkin puolesta! Kova tuuli jäädytti sisuskalut aina siihen asti, kunnes piti mennä kehään juoksentelemaan - juoksenteluksi se meillä menikin :)

Kovasti olivat sisarukset vuodessa kasvaneet, muutoksen huomaa, kun näkee harvoin.

t. Merja, Jykä, Mari ja Mikael

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Jaana ja Bowwe :-)

Tanja

Anonyymi kirjoitti...

Ootta te hurjia, Harjavallassa olis ollu näyttely aika paljon lähempänä :) Mutta hyvinhän se kuitenkin meni!

Maria

Anonyymi kirjoitti...

Hienostihan tuo on mennyt.

Ja kaikkein tärkeintä on korvien väli eli "avoin ja ystävälllinen". Sitähän Bowwe on mitä suuremmassa määrin niinkuin Jykäkin. Mukavia koiruuksia molemmat sisarukset.

t. Anne

Emilia kirjoitti...

Onnea onnea! On tainnut Bowwen meno näyttelyissä hieman hiljentyä. Muistan hyvin kuinka Sonja selosti miten mikäkin koira oli karannut ja onnellisena tervehtinyt kaikki läsnäolijat, tai ainakin melkein :) Hyvä te!

jaanakin kirjoitti...

Emilia: Se oli Bowwe kun karakasi Tervakoskella ja vielä kaksi kertaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa menneen näyttely hyvin eikä ilmeisesti kukaan karannutkaan! :) Ei kun ilmoittautumaan jonnekin lähemmäs neidin kanssa!

Eija