torstai 5. toukokuuta 2011

Paimentamista vol.62 ja 63

Aloitettiin tiistaina hakukaarilla ja jatkettiin poispäinajolla. Bowwe lenkotti taas vasemmalle kääntäen lambeja oikealle. Otettiin liina avuksi, jotta saatiin liika vauhti pois. Hakukaarilla koira ei meinaa millään pysähtyä heti käskystä, ai että välillä ottaa päähän tuon venkoilut.

Keskiviikkona olin katselemassa Pikkujalon paimennusiltaa ja otimme Bowwen kanssa yksi kierros odotellessamme loppuja koiria tulevaksi. Hakukaaria ja täsmäpysäytyksiä tuolloinkin.

Tänään aloitettiin ensin häkityksellä, joka sujui pienen säätämisen jälkeen ok. No, entäs hallittu lambien ulosajo siten, että koira kiertää aitauksen taakse ja menee käskystä maahan. Juu ei mennyt koira maahan, mutta multa meinasi mennä hermo. Koira rallatteli kaukana komealla kaarella menemättä maahan, nappasi välillä lampaan kikkareita suuhunsa ja rallatteli edelleen. Kyllä koettelee.

Tokalla kierroksella taas häkitys ja ulosajo samoin kuin ekalla rundilla. Pujottelua peruskuljetuksena. Pari kolme per--ttä kajahti taas ilmoille.

Kotosalla viilentelin tunteitani istuttamalla uusia havukasveja poiskaivamieni vuorenkilpien tilalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tee kukkamaa, sulla on lautatavaraa...voisit sitten "kuumita" kun bowwe kävis joskus möyhentämässä sitä, ja sitten olis taas pakko viilentyä ja istuttaa havuja......
Paulak

jaanakin kirjoitti...

Ruhah-hah-haa... Hyvä Paula, sais möyrytä puutarhassa joka tapauksessa.

Tänään istuttelin herkkuluumuja: Punainen paroni aloittaa kohta kukintansa. Nuppuja on koko puu täynnä ja lisäksi Pietarin lahja lajiketta pari puuta. Yksi tavan luumukin eksyi joukkoon, olikohan joku Savion jotain.

Jatkossa saan sääret vääränä kantaa tuosta sammakkoilammesta vettä niillle ;-).