torstai 28. huhtikuuta 2011

Paimentamista vol.61

Hakukaaria ja täsmäpysäytyksiä, tiistain tahti siis jatkui. Ilma oli lämmin, joka onneksi hidasti Bowwen laukkahaluja.

Tänään olin itsekin hereillä vasemman hakukaaren kanssa eikä koira päässyt leikkaamaan laumalle liian tiiviisti. Pysätyksissä Bowwe valuu lauman mukana minua kohti ennen maahan menoaan. Hakukaarien lomassa otimme pieniä pätkiä poispäin ajoa. Ihan lopuksi häkitys. Bowwe aavistaa jo häkityksen tulevan ja osaa ennakoida tilanteen. Onneksi kuunteleekin, tosin suunnissa menee hirmuisen kauaksi ja tekisi mielellään kokonaisen hakukaaren.

Toka kierros meni vähän päämäärättömäksi tekemiseksi. Yritettiin onnistua tekemisissämme ja kaiketi joissain määrin natsasikin. Kujanteessa meillä vielä on hiottavaa, toisaalta se ei eroa kamalasti häkityksestä, kannattaisi varmaan sitäkin lähestyä samoin. Kierroksen päätin taas häkitykseen, se meni hienosti ja rauhallisesti.

Treenien lopuksi Tuija ja Minna karauttivat meille hieromaan Bowwea ja Raiputtia. Salkaa ei oikein enää voi hieroa, kun niitä lihaksiakaan ei liioin ole, muorille erikoissivelyjä.

Bowwesta ei juurikaan jumeja löytynyt. Tuija sai käyttää kikka kuutosiaan, saadakseen Bowwen pysymään koko hieronnan ajan paikallaan. Raiputilla pyrstön hierominen sai pään nousemaan. Frouva on kuulemma ikäisekseen hyvässä kunnossa, eikä silläkään suurempia jumeja ollut. Oikea takareisi ei paljoa venynyt, johtunee polven vammasta. Nyt minulla on täällä kasa raukeita koiria. Kiitos Tuija ja Minna!!!

Ei kommentteja: