tiistai 26. huhtikuuta 2011

Paimentamista vol.60

Päivän teemana pitkät hakukaaret ja täsmälliset pysäytykset. Tokalla kierroksella, häkitys ja kujanne poispäin ajona. Laumana 10 lambia, enemmän ko normisti ja selkeästi hankalampi treeni tarkkuudessa isommalla laumalla, kun nämä affet eivät laumaudu niin helposti.

Ekan kierroksen hakukaaret vasemman kautta leikkasitvat laumalle liian tiukasti. Ja niitä jauhettiin ja jauhettiin, välillä vapauttavaa kuljetusta. Rankka treeni koiralle, juokustusraippa heilui taas ehkä liian taajaan. Hyi mua! Onneksi Bowwe tapasi aidalla yyber-ystävänsä Wenjan, näillä tytöillä synkkaa ja painostava treeni unohtui sekunneissa. Toki poikienkin kanssa piti keekoilla ja loikkia.

Toka kierros aloitettiin häkityksellä, joka onnistui niin nopsaan (tuurilla), että pääsimme yrittämään kujannetta. Njaa, ihan aluksi lambit olivat kootusti kujanteen huulilla, mutta meitin tiimi ei saanut koko joukkoa kujanteen läpi. Bowwe tekee laajat kaaret näissä hiplaustilanteissa eikä mene täsmänä maahan. Koiraa ei yksin taaskaan voi syyttää, sillä minä en kyllä aina ole ihan taagilla tilanteissa. Lopuksi vapauttavaa kuljetusta, jonka aikan B menee tosi nopsaan maahan. Bo:lla on tarkka laumasilmä ja se kattaa hyvin koko lauman, kooten sen nätisti tuoden luokseni. Ko. manööveri on Bowwelle hyvin luontaista, mikä välillä vaikeuttaa poispäin ajoa. Tästäkin treenistä jäi paljon pohdittavaa ohjaajalle.

Tunnelma "katsomossa" oli kuulemma Big brother-tasoa... tai siis jutut.

Ei kommentteja: