perjantai 10. elokuuta 2012

Aitoon reissu

Ajeltiin Aitooseen Paulan rytmiryhmää tapaamaan. Otin itiön mukaan, se kun tykkää matkustella ja on muutenkin karavaanari-kaikkien-kaveri-tyyppiä. Tapasi Aitoon ryhmän aidan takaa, koska pihalla tepastelevat kanat olisivat saattaneet olla Bowwelle liian kiihottavia. Pikku-pätkä-koirat pitivät sen verran meteliä, ettei Bowwe aluksi edes uskaltanut mennä aidalle. Kelju teki niin näyttäviä kutsuliikkeitä, että Bowwekin ymmärsi, ettei haukku haavaa tee.

Paula oli pistänyt kystä kyllä, tarjoilut olivat nam nam. Ohessa ihasteltiin puutarhaa ja samalla etsimme yhtä emokanaa tipasineen, joka oli aiemmin aamulla nähty pihalla. Uskomaton maastoutuja on kanakin jälikasvuaan piilottellessaan. Minä, "Kotkansilmä-Kinnunen" (=oikeasti melko sokkopaarma), sen lopulta bongasin tupakkaa antaumuksella imuttaessani ;-).

Kivvaa kun Tuulakin pyrähti paikalle, mutta harmi, että VolksWagen-Minna ei töiltään ehtinyt Aitooseen. Noo, tulette sitten pentu-pentua lokakuussa katsomaan koko kööri ja Kleinbussilla, jooko!
.

1 kommentti:

PaulaK kirjoitti...

Täällähän on tarinan tynkää. Tullaan tullaan, ellei siihen aikaan jo talvirenkaita tarvita.
Mukavaa kun kävit, aika lopuu aina kesken.