sunnuntai 25. elokuuta 2013

Luumäki, ryhmänäyttely 25.8.2013

Niin koitti aika vuotuiseen näyttelyreissuun (tasan vuosi edellisestä). Bowwen kanssa olemme käyneet kerran vuodessa aikuisten näyttelyissä ja tähän saakaa saldona oli 2 SERTiä ja yksi EH.

Luumäellä oli oikein hyvin järjestetty näyttely. Mielestäni aina, kun järjestelyistä vastaa metsästyskoiraväki kaikki toimii enemmän kuin hienosti, niin tänäänkin.

Beusseja ei ollut ilmoitettu kuin Bowwe ja kehäkin oli ajallaan. Tuomarina toimi Maija Sylgren, varsin uusi beussi tuomari, mutta asiallinen. Bowwe ei kyllä esiintynyt mitenkään mahtavasti, mutta pysyi kuitenkin paikallaan, jotta tuomari sai lausuttua arvionsa. Liikkeessä nuuski maata ja lopuksi otti komeita loikkia naama virneessä, ravasi  kuitenkin muun ajan.
Eilinen Bowwe hieronta ei mennyt hukkaan! Kiitos Tuija ja Toimiva Koira

Tässä tuomarin näkemys Bowwesta tänään:

Hyvät rungon mittasuhteet, riittävä vahvuus, selvä sukupuolileima, riittävä pään vahvuus, kauniit silmät, ilmeikkäät korvat, vahva kaula, oikea rintakehän malli, hieman jyrkkä lantio, riittävästi kulmautunut edestä hyvin takaa, hyvä häntä, liikkuu edestä hieman löysästi. Sopiva sivuaskel. Hyvät kaksoiskannukset oikeassa takajalassa, vasemman takajalan toinen kannus kynnetön. Kaunis väri.
AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP

Nyt olisi siis SERTit kasassa, samoin kuin tulokset, sikäli mikäli ne uudet MV-arvoon oikeuttavat säännöehdotelmat ikinä päätyvät SPKL:ään ja K-liittoon.

Nyt olis SERTitkin kasassa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille hienosti menestyneille :) Bowwe on niin kaunis ja iloinen pieni koira-neiti.

Eiköhön ne säännötkin ajastaan saada etiäpäin, jotta Bowwe saa tittelinsä. Onneksi sertit eivät vanhene.t. Anne

Anonyymi kirjoitti...

Onnea jälleen!! Teillä on nyt tosi hyvä tahti päällä. :)

-Titta, Noita & Poppa-

Minna kirjoitti...

Paljon onnea hienosta tuloksesta ja toivottavasti säännöt tulee pian voimaan niin saatte hienon tittelin nimen eteen!!!! :) Onnea!!!

Maria kirjoitti...

Onnittelut kolmannesta sertistä!! Ja paimennus tuloksista!!