sunnuntai 18. elokuuta 2013

Paimennuskoe, luokka 1, Somero

Niin vaan päästiin koettamaan 1-luokan koetta tänään. Arvonassa saimme viimeisen suoritusnumeron eli starttasimme numerolla 10. Sitä ennen ähräsin varikolla enkä muiden suorituksia nähnyt. Olo oli hieman väsy, koska koirat herättivät jo aamu neljän aikaan. Samalla tavalla en ollut itse skarppina ja sen vuoksi tulin käskyttäneeksi koiraa taas miljoonasti., niin ja vielä suunnatkin oli taas hukassa. Tässä kohtaa oli hyvä, ettei koira kuunnellut käskyä ;-)

Pisteitä seuraavasti:
Vartiointi 8/8
Häkistäotto 9/9
Häkitys 6/8, vähennys, koira tuli portin raosta eikä alitse eikä ylitse
Portti/ränni 8/10, vähennys jäimme pyörimään portin suulle, ränni oli hieno
Tie 6/10, vähennykset lampaat kulkivat edellä
Laidunnus 8/10, vähennykset koira kääntyi ohjaajaan päin
Käskyt & tottis 6/10, vähennykset paljon käskyjä
Aktiivisuus 7/10, vähennykset koira haistelee -> söi taas paskaa

Yhteensä siis 58/75ja arvosana ERITTÄIN HYVÄ ja PAIM1 koulari plakkarissa. Tämän jälkeen ne oikeat kokeet alkavat, joissa jyvät erottuvat akanoista. Bowwe on toivottavasti se jyvä!

Tuomarina kokeessa toimi, Terhi Mikkonen. Hänen kommenttien mukaan luotan koiraani ja tiedän sen vahvuudet. Juuri näin onkin. Puutteena meillä on tuo kuljetuksessa lähellä kulkeminen. Kaiketi sitä nyt sitten alamme työstää pois. Jos nyt kunaan se on enää korjattavissa. Bowwelle voi antaa tuosta omapäisyydestä paljonkin anteeksi, sillä se jaksaa jaksaa jaksaa näin onnetonta ohjaajaa!

Päivän päätteeksi Bowwen Biitti-täti suoritti hienosti esikokeen pistein 86/100!!!! Onnea Annelle ja Biitille, teillä oli superviikonloppu!
Ihan mahdottman iloinen treenikavereiden tuloksista, ehketi vielä enenemmän kuin omastani.  Woollandiaan lähtee aaltoja, jollei jopa hyökyaalto, puitteet ovat  nimittäin niin hienot ja entäs buffa, paras Somerolla!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno rata teillä ja todella hyvin osasit hanskata tilanteet ja ohjata koiraa.

Onnea onnea :)

Anne

Woollandian kirjoitti...

Onnea BOOOOWWWEEEE!

Sonja Enlund kirjoitti...

Onnea kovasti Jaana ja Bowwe!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!! :)

-Titta, Noita & Poppa-