maanantai 25. marraskuuta 2013

2 viikkoa leikkauksesta, kontrollikäynti ja tikit pois

Niin vain 2 viikkoa hujahti, vaikka tiukkaa on tehnyt. Koiralla ei ole ollut mitään hätää, mutta omistajan hermot on riekaleina. Yksi liikkuva osa saadaan tänään jättää pois, nimittäin pönttö, kun tikit rapsittiin pois. Aivan mahtavaa.

Hurusen liikuntaa on pakko rajoittaa ja keksin pyyhettä paremman rajoittimen, nimittäin omat rikki menneet legginsit. Ne on helppo sitaista mahan alitse ja lahkeista kiinni. Joustaa hyvin ja pysyy paremmin käsisissä kuin paksu pyyhe. Lääkäri oli hieman huolestuneen näköinen, kun näki viritelmän, luuli sitä aluksi kävelytueksi. Ilme suli hymyyn, kun kerroin sen olevan jarru.

Lääkärin arvio: Huru liikkuu hyvin. Liikkeesä polvi ei vielä oikene. Suositellaan ajan varaamista fysioterapeutille kuntoutusohjelman suunnitteluun.
Lääkkeeksi Huru sain Cartrophen-injektiosarjan ja lisäksi nivelravinteita. 4 viikon päästä kontrolli ja röntgen, siihen asti liikuntaa rauhallisesti kytkettynä.

Ai niin, unohtus vallan. Haava oli niin näteillä ristipsitoilla ommeltu ja parantunut valtavan hyvin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Hurun paraneminen edistyy hyvin. Toivottavasti emännän hermot kestää kunnes koira on täysin terve ja toipunut ja saa taas liikkua :)
Anne