tiistai 12. elokuuta 2014

Ketarat kohti taivasta

Suoraan töistä paimeneen, koirilla vain lyhyt lenkki ennen harjoitusta, ei ihan hyvä yhtälö. Kaiken lisäksi unohdin kengät kotiin ja löysin autosta vain pallopohjakengät sandaalien tilalle.

Hurun kanssa treenatessa kellahdin selälleni kuin sittisontiainen. Taisi olla muuten ainut kerta Hurun rundilla, että lampaat pysähtyivät seuraamaan meidän menoa. Muutoin paarusettiin liinan kanssa, välillä vapaana ja välillä liina tiukasti kädessä. Hurulla on vieläkin enemmän intoa kuin taitoa.

Bowwe tykkäsi haasteista, minulla taas kesti alussa muutaman hetken päästä koiran vauhtiin. Lauman häkistä ulosotossa pönötin lampaiden tiellä ja reväytin lievästi jalkani siinä rytäkässä. Perr..leen pallopohjakengät, hyvin epäkäytännölliset epätasaisella pellolla, mutta onhan niissä se takamusta muokkaava vaikutus (ainakin myyntipuheiden mukaan).

Bowwe hokasi itse, ettei liukkaiden lampaiden pyrstöissä voi roikkua. Nooh, eihän se etäisyyss ole lähimainkaan samaa luokkaa kuin taannoin postaamassa videossa Elanilla, mutta Bowweksi koira kulki etäällä.

Toisella kiekalla olimme pyörössä ja ei voi yksin koiraa moittia huonosta muistista, sillä meinasin taas jäädä lampaiden jalkoihin samassa tilanteessa kuin aiemminkin. Kyllä on todella ihmeelliset pallopohjakengät, kun imevät älynkin päästä. Anyway, kivat treenit, kiitos kamuille ja Jokelle lampaiden lainasta!

1 kommentti:

Jussi Tammisola kirjoitti...

Hei, Boseronisti!
Pallopohjakengät ovat tosiaan äkikseltään hiukan vaativat. Itse ostin sellaiset (LIDListä) joitakin vuosia sitten. Parin viikon koekäytön jälkeen sileillä kaupunkikaduilla tykästyin niihin kovin: sopivat mainiosti jaloilleni. En haluaisi enää käyttää muita kenkiä, mutta ikä tekee niille jo tepposiaan. Mutta uusia en ole enää löytänyt mistään!
Mistä ostit omasi? Ja onko Sinulla niiden "viralliset" nimi- ja mallitiedot tallessa? Olisin tiedoista kiitollinen, tervehtii jussi.tammisola@helsinki.fi