torstai 3. syyskuuta 2009

Haku mestoilla

Kolme maalimiestä joista kaksi valmista tuulen puolella ja tuulettomalle hajumielikuva. Tuuli puhalteli keskilinjalle vasemmalta.

Ekasta maalimiehestä Bowwe sai hajun jo keskilinjalle. Suht suora pisto. Piilo oli kallion päällä etukulmasta hieman eteenpäin. Viritteli taas haukkua kun eväs tuli hitaasti. Lyllersin piilolle, mutta maalimies toi suunnitellusti koiran pois.

Toinen maalimies hajuttomalla puolella noin 25 metrissä. Hajut kävimme poimimassa sivurajalta. Koira eteni taas suoraan mielikuvapaikkaan josta haisu toi sen piilolle. Koira tuotiin keskilinjalle.

Kolmas meni jo laukalle. Pari tynkää vahinkotyhjää pistoa tuulen puolelle. Hölmösti kuvittelin, että neiti ymmärtäisi tehdä laatikon. Juu, eihän se sitä vielä toki osaa. Pistojen välillä B teki myös tuulettomalle puolelle omatoimisesti piston :-/. Noiden muutaman lyhyen piston ja Bowwen keekoilun jälkeen osuimme keskilinjalla hajulle. Pisto ei ollut suora, vaan viistosti alueella kulkeva polku imaisi taas koiran. No, polkua pitkin kulkemalla B sai maalimiehestä hajun. Ei siis ihan huono. Viritteli tälläkin piilolla haukkua.

Täytynee jatkossa ottaa piilojen välillä tessu kiinni, jotta ei tartte kalastella sitä keskilinjalla. Hallinta ei ole vielä kohdillaan. Kaikesta huolimatta B hakee iloisesti ja innokkaasti ja noita ominaisuuksia en tahdo hukata liian aikaisella "painostamisella" sotilaalliseen kuriin.

Täällä paukkuu muuten kuin sodassa: Ilotulituksen SM-kisat läikkyvät taivaan rannassa ja meteli on sen mukainen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä paukkuu myös ukkonen eli yläkerran ukko järjesti ilotulituksen tänne maallekin;)
t. Anne