maanantai 21. syyskuuta 2009

Lelut ja muut viihdykkeet

Välillä sitä tulee ostaneeksi tessuilleen leluja, tyyliin tämä varmasti on kuuminta hottia. Samaan aikaan pentua kiinnostaa vain pyykkinarulta varastetut vaatteet... tai sitten suht. kallis kameralaukku (oli tänään silputtu hyväksi vara-akkujen ja muistikorttien kera).

Entinen hyvä kameralaukku

Toinen mieleen painunut herkku oli n. 20 kartonkikerrätykseen tarkoitettua kanamunakennon jäännettä pitkin lattioita. Tiedän, Holik oli tuossa hommassa auttanut.
Lisäksi Bowwe on yhä edelleen sitä mieltä, että Saksa on pa..ka maa: Lidl'in kangaskassi oli vain 10 tuntia taloudessamme... ehjänä.

Nooo... Salka ja Holik ovat aiemmin olleet myös puuhakkaita pentuja (ja aikuisia). Raiputti on ollut taas ihan älyttömän kiltti. Ei parane valittaa, kodissa on vielä kaikki seinät pystyssä.

Pikkuneidistä vielä: Bowwe on huoleton ja estoton plikka, hyppii ihmisiä vasten pusun toivossa. Joskus saa joskus ei (vähän niinko emäntänsäkin). Bowwen (ja minun) tunnari on pakko olla: "Don't worry, be happy".

6 kommenttia:

Sonja Enlund kirjoitti...

Tuosta videosta tulee kyllä Bowwe mieleen, ja sinä, ja vähän kyllä kieltämättä minäkin! ;)
Ha hahahhaaaaaaa!
Hyvä Bowwe!

jaanakin kirjoitti...

Jos Bowwe on itte Bobby, niin kumpi sinä noista kahdesta muusta "onnellisesta" olet? ;-)

Nina kirjoitti...

Kaikkea kivaa viihdykettä nuo meidän "pikkuiset" keksivätkin omistajilleen =)

We are happy people!

PaulaK kirjoitti...

Se on niin maallista tommoiset kameralaukut....

jaanakin kirjoitti...

Paula, juu maallista on ja pennun kanssa tarttee varautua aina pahimpaan. Nk. kalliimmat hyödykkeet ovat VIELÄ tallella. Saa nähdä kuinka intensiivisesti tämä narttu juoksujensa jälkeen hoitaa löytämiään "pentuja" (muistelen sitä sun kännykkää). Vieläkin hymyilyttää se sun Sony Ericssonin kohtalo Keljun hovaamisen jäljiltä.

Anonyymi kirjoitti...

No, jos ei kamera mennyt niin halvalla olet vielä selvinnyt :-) Mukavan puuhakasta tämä nuoriso.

Tanja