sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Hakua puhurissa, töllin katsastusta ja pentu-pentuja

Jestas mikä tuuli, mutta mahtava hakumetsä. Rata tehtiin niin, että koiran piti vasemapaan etukulmaan (vastatuuleen) mennessä ylittää sorakuoppa.
Bowwelle se oli ekana ja mielikuva alueen ulkopuolelta vietynä. Maalimies eteni jättöpaikasta sivulinjaa ja piiloutu pressun alle. Hienosti neiti ylitti sorakuopan ja jatkoi matkaansa hajun lähteelle. Yhä edelleen B pentumaisesti vielä etsii hajua vauhdilla. Onneksi neiti on sinnikko eikä luovuta helposti, vaan jatkaa etsimistä. Iloinen löytö ja pari komennushaukkua.
Toinen maalimies haettiin hajumielikuvalla myötätuulesta maakuopasta pressun alta. Suhteellisen tyylikäs pisto, vaikka ohittikin piilon vasemmalta ja joutui työskentelemään taakse hajun lähteelle.
Kolmas vastatuuleen valmiina. Ei mikään viivasuora pisto, mutta pitkä ja sinnikäs etsiminen maakuopaaan pressun alle piiloutuneen maalimiehen löytämiseksi. Muutama komennushaukku. Hieno treeni.

Treenien jälkeen ajelin vielä katsastamaan yhden mieleniintoisen talon tai paremminkin sen tontin. Sieltä Lopelle muutamaa Bowwen sisarusta katsomaan: Nemo(Ace), Bowwe, Luca(Czar), Friday ja Grego kirmasivat pitkin pihoja. Olipas hauskaa katseltavaa!

Ei kommentteja: