maanantai 9. elokuuta 2010

Talkoolaisena

Siskon ranchilla lauantaina hikipäisenä talkoolaisena. Kiesus ja olikin taas kuuma, mutta saimme tehtyä ainakin osan niistä töistä mitä Heli oli meille ajatellut.
Siskoni mahtisonni-muu-muu-laps Hemmi oli vahtimassa meidän tekemisiämme, jotta kaikki menisi millilleen eikä melkein. Menihän ne!
Järkyttävää miten aika vaan kuluu, vastahan tuo käkkäräpää (Hemmi) oli ihan pienen-pieni ja nyt aikuinen ja mahtava ihminen! Muistakko Hemmi, lupasit nelivuotiaana pitää Jaana-tädistä aina huolta!

Meitin loma on mennyt helteitä pidellessä ja järvessä lilluessa. Elo täällä möksällä on vaan niin helppoa noiden koissujen kanssa: Kulkevat ovista ulos ja järveen kun huvittaa, nauttivat auringosta makoillen pitkin pituuttaan pihalla ja pitävät minulle seuraa. Bowwe häviää välillä jonnekin omille teilleen, seutua täällä riittää. Itse olen lukenut kassillisen dekkareita ja täyttänyt "miljoona" sanaristikkoa ja kaiken tämän olen tehnyt tietenkin ulkona ja uimareissujen välissä. LOma loma loma!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä maalla on mukavaa :)

Ja loma on aina lomaa eli vaikka itse asustelee aina maalla, niin lomalla on kuitenkin eri juttu ja varsinkin,jos sen voi viettää järven rannalla.

Anne

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Kinnukka, tulet sitten meidän kautta kun laskeudut pesällesi.
PaulaK

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää lomaa! Kuulostaa kyllä ihanalle nuo lähiaikoijen tekemisesi, oikealta lomalta! =)

Eija & muut lomalaiset