lauantai 8. lokakuuta 2011

Aksailua ja muuta...

Ekaksi se muuta: Kävin ostelemassa taas listoja, huomenna maalataan Koiramäkeen uutta ilmettä. Häätyy tehdä se yläkerrassa, jotteivat koirat pääse sotkemaan maalaustulosta.

Aksaa Saarentaassa Mallan ollessa "talonmiehenä", kotoväen ollessa Affenanmaalla paimennuskisoissa.

Bowwen kanssa treenattiin niitä vähemmälle jääneitä esteitä, elikkäs keppejä ja keinulautaa. Kepeissä enempi oman liikkeen oikeaa tapaa, kiitos Malla vinkeistä. Keinulaudassa, Bo tahtoo tehdä omiaan: Hyppii laudalle sivusta ja samoin välillä tulee pois mistä sattuu. Onnistuneeseen suoritteeseen taas homma lopetettiin.

Kaiken lopuksi treenattiin yhteistottista. Bo on kyllä nii-iin mukava, kun ei haasta ketään, tekee hommia, keskittyy tekemiseen eikä haasta ikuna muita saatikka minua. Ei se nyt maailman miellytämishaluisin ole, mutta onneksi Salka on opettanut minut toimimaan sellaistenkin elikoiden kanssa. Yhtä kaikki, Bo:n kanssa voi treenata missä vaan, ei ota paineita saatikka häiriöitä kunhan palkkaus on kohdillaan.
Seuraavaksi palkkauksen mielikuva siirretään kentän laidalle. Vasempaan käänöksiä on myös treenattava, ehketi jumppapallolla. Bo ei osaa liikutella pyrstöään samoin kuin mummonsa Raiputti.

Treenien lopuksi menimme lukemaan tiettyjen lambien korvamekkejä. Lambilaumassa mukana muutama pökkivä pässi. Mallan Matti kroatin ego riitti niidenkin pysäyttämiseen. Meitin ihmisten silmät harottivat sen verran, että numerot tarkastettiin leipätarjoilun avulla.
.

Ei kommentteja: