perjantai 13. syyskuuta 2013

Jaksaa jaksaa polskia

Nyt rakennetaan Hurulle vaffat syvät lihakset!

On se vaan semmonen kekkula, Huru siis. Tänäänkin empoili matolle menemistään. Moista käytöstä ei meitillä hyväksytä. Hieman tuuppasin ja siellä se oli altaassa ilman mitään kauhuefektejä. Se on vaan niin jäärä.
Tuija oli miettinyt vaihtelevna treenin syvemmässä vedessä, joka kesti 30 minuuttia, koutsimme mielestä Hurun peruskunto kestää pidemmän treenin ja kestikin. Koira oli väsy, mutta ei niin väsy, etteikö olisi voinut keekoilla Minnan ja Tuijan jaloissa treenin jälkeen.
Kotimatkalla muistin FitDog näytteet (omistajankin kannattaa syödä E-EPA:aa) ja annoin kotosalla recoveryä juotavaksi, koska neiti ei jumppasalissa suostunut juomaan. Kotona mehu maistui ihanalle jälkiruoalle. Olihan treeni rankka ja ajateltiin koiran olevan kotosallakin väsynyt.
Tuijalle tiedoksi, ei ollut. Ehkä sen kunto vaan kasvaa kohisten eikä väsy paina enää niin pitkään. Palautuu siis ajomatkalla Salosta Somerolle. Seuraavalla kerralla otan kameran mukaan, että saadaan evidenssiä ja muistoa treenistä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vesijumppa on eittämättä tosi hyvää harjoitusta lihaksille. Paljonko siinä juoksuhihnalla on vettä?

Anne

jaanakin kirjoitti...

Heip Anne,
Veden korkeus säädetään harjoitteen ja koiran mukaan. Hurulla oli viimeksi kintereen ja polven puoleen väliin eli koira joutui tekemään enemmän hommia edetäkseen juoksumatolla.
Vaikka laitteesta puhutaan juoksumattona, niin Hurun kohdalla siinä ei juosta vaan edetään hyvin hitaasti, jotta koira joutuisi keskittymään etenemisessään ja käyttäisi myös leikatun puolen lihaksia.