sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sonnipoikia paimentamassa

Ihan ex tempore nautakurssi, hokasin Woollandian sivuilta vapaan paikan ja sinne siis. Kyllä se aina nämä kotihommat voittaa!!!

Bowwe on käynyt yhden kerran aikaisemmin naudoilla ja ottaen huomioon Bowwen ajoittaisen kuurouden aloitimme treenin liinassa. Virpi ja Ja olivat apunamme laitumella kääntämässä välillä kauas ajamaame laumaa. Hetken kuluttua sain, jonkun aivopierun ja lähetin koiran kaarelle, samalla Vipu ja Ja pitivät poikia paikallaan. Bowwe lähti nätisti kaarelle, mutta poikien lähtiessä liikkeelle se kirmasi perään. Yksi sonneista imi Bowwen vierelleen ja ajoittain Bowwe loikki naama virneessä samalla tasolla kuin sonni. Ei kuunnellut. Vipu loikkasi apuun,ja nappasi liinasta kiinni.

Bowwelle on näköjään ihan sama minkä kokoinen paimennettava on, liki ja melkein iholla pitää olla. Pojat hermostuivat moisesta loikkimisesta ja tottakai jatkoimme treeniä liinassa sen jälkeen. Onneksi Bowwe ei käytä hampaitaan  missään tilanteessa.

Hurunen oli hauska tapaus, se tarjosi monessa mielessä hyvin järkeviä ratkaisuja. Haki jännissä paikoissa minulta apua, mutta jatkoi kieli poskessa hommia. Se on kyllä varsin huvittava tapaus.

Yhteistyökumppanit

Bowwen alkuasetelmat
Tästä se loikkiminen sitten alkoi
Pojilla on jo hännät pystyssä Bowwen lähennellessä
Tässä jo tilanne taas hallinnassa
Hurun pönötys
Innostunut?
Tässä sitä mennään

Yhdessä kohti loppukiriä

Loppukiri juoma-altaalle

Ei kommentteja: