perjantai 10. tammikuuta 2014

Hurunen polskimassa

Tsiisös!
Nyt Hurun kuntoutus/lääkkeet/aika on siinä vaiheessa, että Hurulle epätavallinen, TTA-leikkauksen jälkeinen, peitsaus on melkein historiaa. Leuka loksahti rinnuksille, kun Huru aloitti treenit ja askellaji oli puhdas ilman peitsiä, lisäksi koira pyrki korjaamnaa rytmin rikkoonnuttua omatoimisesti askeleensa pois petsaamisesta.

Tässä kohtaa helposti alkaa tehdä johtopäätöksiä muutokseen johtaneista seikoista. Todennäköisintä Hurun osalta on kaiketi yhteisvaikutus. Nautittu Neurotin lääkitys, päivittäisten lenkkien pidennys, kotijumpan merkitys lihaksien voimaan ja vesijumppa kirsikkana kakun päällä.

Vielä täytyy kuitenkin malttaa rakentaa lihaksiin lisää voimaa. Huru kyllä esittelee tiliusuuden tullen kaikki kevätjuhlaliikkeet ja enemmänkin. Koira on muutenkin juuri siinä iässä, kun usein perheelle yht'äikkiä puhkeaa allergia. Minullekin sen puhkeaminen on ihan hilkulla. Huru on kyllä vertaansa vailla, monessa mielessä malliesimerkki: negatiivinen huomio yhtä merkityksellinen kuin  positiivinen, vastustus lisää viettiä jne.... Kaiken muun lisäksi, sillä on valtavan huono muisti! Voiko koirilla olla varhaisdementiaa???

Ei kommentteja: