perjantai 26. elokuuta 2011

Aitoon rytmiryhmä visiitillä

Kauan odoteut vieraat Aitoosta, elikkäs Kartanon "sisarukset" kera karvaisen rytmiryhmänsä kanssa, saapuivat kyläsille!!! Minna oli antautunut/lupautunut kuskiksi, joten Paulan kanssa saimme nauttia viiniä läpi pitkän illallisen.

Tuliaisia oli luumuista Minnan punomassa korissa, (jätti?)kurpitsa sekä Minnan maalaama aivan ihanan Kanakellon, joka taatusti päätyy keittiön näkyvimmälle paikalle. Ai hotto, meinas unohtua ne munat! Meill syödään onnellisten kanojen munia ainaski pari viikkoa. Kiitos tuhannesti kaikesta!!!


Kuva ei koskaan valitettavasti tee oikeutta todellisille väreille. Viisarit paikalleen ja kukko pääsee kiekumaan

Raiputti ja Bowwe saivat ottaa vieraat vastaan tarhassaan ja Salkan oletettiin pysyvän olkkarissa verkkojen takana. Ei pysynyt, mutta äidin ja tyttären tapaaminen (Salka ja Kelju) meni hienovaraisesti, tappijalatkin ymmärsivät Salkan olevan talon emäntä. Hyvä päisiä koiria kaikki. Raiputti vaan on sen verran terävä ja tarhastaan tarkka, että ehti tutustumisen vaiheessa tokata verkon läpi Keljua neunuun. Bowwe sirkisteli vieressä, hoppas ei ottanut mummostaan mallia tulevaan. Kelju nuoleskeli hetken nenääsä ja tuli sisälle muun joukon kanssa. BTW Keljun pää on muutens kaksi kertaa isompi kuin esim. Bowwen. Koo on sitten niin kattilapää isänsä (=Holik) tyttö. Voi Kelju, PUS!

Kartanon rytmiryhmä on vertaansa vailla: narttulaumassa 1 boseroni (Kelju) ja 5 gööttiä (Nysä, Typy, Heta, Sippe ja Lissu) ja kaikki tiesivät paikkansa turhia ölisemättä. Ovathan göötit toki äänekkäämpiä kuin beauceronit, mutta tämä ryhmä osasi lopettaa.

Me akat (minä ja Paula) taas emme osanneet olla hiljaa ja lopettaa. Minnan (= edelleen kuski) korvat joutuivat koville.

Kiitos virkistävästä vierailutuulahduksesta tänne Someron Koiramäkeen. Elokuu ei voisi paremmin taipua lopuilleen.
.

1 kommentti:

PaulaK kirjoitti...

Mää yritän täällä varovaisesti raotella silmiäni mutta vaikka viiniä tuli runsaasti nautittua, oli ruokaakin sen verran ja hyvää ettei olo ole huono ollenkaan.
Kiitos ittellesi, kyläpaikkoja johon ton koiralauman voi ottaa on todella harvassa. Omat koirasi kesti vierailun todella hyvin, mietin mikä mekkala meillä on jos pistän koirat puuportin taakse ja pihaan lasketan vieraat koirat. Göötti on göötti :o)
Koirat nukkuu reissusta väsyneenä, eikä kukaan ole edes aamulenkille pyytäny.
Hyvä loman lopetus. Kiitos!