keskiviikko 24. elokuuta 2011

Mölliaksaa vol. 3

Hiton kiireinen päivä aikataulujen suhteen. Duunipäivä konttorilla HKI:ssä ja ruuhkassa ajelut kotiin. Koirat nopsaan tarhasta ulos iltaruualle ja melkein heti nokka kohti mölliaksaa.

Meitin rata taisi mennä jotenkin näin: Hyppy, tiukka vasen, hyppy, mutkaputki, hyppy ja hyppy ja palkka. Ei ihan onnistunut, mutta jaettiin rata osiin ja niissä onnistuttiin. Vahvistettiin Bo:n mutkaputkelle menoa, sillä tuossa radassa se ei vaan hahmottanut sitä. Nakkipalkka rules ja sen eteen Bo yrittää kaikkensa, jopa oikoa rataa. Anette oli tsemppaajana palkan kanssa viimeisen hypyn palkkana. Lopuksi Anette näytti yhtä keppien opetustapaa. Ihan olisi varmaan helppoa jos ohjaaja osaisi edes jotain. Häätyy harjoitella kotosalla.

Katsojat olivat sitä mieltä, että Bo näytti nauttivan hommasta. Itte nimittäin enempi hikoilin ja ihmettelin rataa.

Eikun Tuksu veteli kuin vanha tekijä. Uskomaton pakkaus!!!! Minna Rokkan kanssa kaasutteli huomattavasti pidemmän radan, ko me noviisit. Nukalle pallopalkka taisi siirtää elikon aivot narikkaan. Nami kupissa rauhoitti koiran ajatteluun.

Eija ystävällisesti kuvasi ja tässä pari joissa minä en ole täyttämässä kuvaa ;-)
Kuvien Copyright Eija Haarala

Tirppu keskittyneenä odottamassa lähtökäskyä


Ja minä kun kuvittelin, että Bowwe hyppää taloudellisesti. Höh, kyllä tuon esteen vähemmälläkin pääsisi yli.
.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikai se Tuks nyt vanhalta tekijältä vielä näyttäny..?! Bowwella näytti olevan tosi kivaa, kuvasatoa kenties sähköpostissasi illalla :)

Eija & lauma