tiistai 23. elokuuta 2011

Luonnetestiä katsomassa

(Muoks. kuvat lisätty tarinaan)
Pöristelin lauantaina Tuusulaan katsomaan Bowwen veljen, Nemon, luonnetestiä. Samassa LT:ssä Annen ja Timon Doyle, joka oli myös varsin mielenkiintoisa katsottavaa.

Pojat klaarasivat testin ilman suurempien paineita.

Nemo testattiin ensin ja tuomarit päätyivät lukemiin LTEP 157 ja Doyle heti perään LTEP 140. Osa-aluieden pisteytys ei jäänyt mieleen, mutta molemmat pojat olivat luoksepäästäviä ja avoimia sekä laukausvarmoja.

Kuvien copyright Merja Virtanen

Merja ja Nemolainen

Jälleen kerran se tuli todettua, että loppupisteiden perusteella ei voi kyllä päätellä mitään. Osa-alueiden pisteet ja tietenkin testin näkemisen perusteella voi vasta muodostaa oman mielipiteensä.

Merjaa-aa lähetä ihmeessä pari kuvaa, olisi kiva nähdä se ryhmäpotretti. BC B-pentueen iskä, Baro, oli myös omistajineen paikalla, sekä Daholaisen perhe, juu ja Bowwe tietty. Pönötettiin lopuksi rivissä ryhmäpotretissa.


Daho & isäntä, Sanna & Baro, minä ja huilujalka Bowwe sekä Merja & Nemo. Meikäläinen se ei ole kovin photogenic enempi photocomic ;-)
.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo Doylen pisteet ainakin oli aika näköiset. Tuommonen junttapulla se on oikeastikin. Testi meni läpi Doylen koko ajan muristen noin niinkuin keskustelumielessä :) Tuomarikin totesi, että varsinkin uhan jälkeen vähän pelotti, että onko se jutustelua vai varoitusta. Ei taida Doyle tietää itsekään :)

Tosi kivoja nuo Riemun ja Baron rakkauden hedelmät. Avoimia ja iloisia koiria.

Anne

Anonyymi kirjoitti...

heips ja kiitos kannustuksesta:)) laitan mielelläni kuvia, mutta mistä saan sun sp:n?..rapsutukset siskolle. Merja ja Nemonen