torstai 18. elokuuta 2011

Talkoolainen

Pari iltaa on tullut painittua lambien kanssa paimennuskisojen varikolla. Mahottoman jouhevasti kaikki toimikin, kun kukin tiesi tehtävänsä ja tekijöitäkin oli tarpeeksi. Ekana iltana meinasi varikolla jano vaivata ja osasin jo toisena iltana varautua asiaan.

Osan kisasuoritteista onnistuin näkemään varikolta ja lisäksi tunnistamaan ohjaajan ja koiran. Opettavaista on välillä myös katsella, toisaalta bortsujen tyyli ja kisat ovat erilaiset mihin itse tähtäämme, tai siis mihin meillä on mahdollisuudet/edellytykset.
Jos joskus pääsisi FCI:n sääännöilä kisamaan! Häätyy varmaankin matkustaa ulkomaille, jotta se onnistuisi. Olisi kyllä mahtavaa viettää koko kesälomansa reissun päällä Ranskassa, kierrellen katsomassa paikallisia koiria hommissaan. Haaveilee!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos varikolle!Kyllä siellä varmaankin janottaa! FCI:n kisat tulossa myös ajan kanssa Suomeen, ettei tarvitse Ranskaan asti matkustaa.

Zaggis+lauma

jaanakin kirjoitti...

Zaggis+lauma: Varikolla selvittiin kuitenkin hienosti, oma moka, kun ei tajunnut ottaa juotavaa mukaan.
FCI:n kisoista:
Ranskassa saattaisi päästä boseronitunnelmaan, niitä muutama koira vielä kisaakin. ;). OLisi vähän vertailukohtaa youtuben videoide lisäksi.