keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Tuulesta temmattuja hajuja

Tuulet kävivät hakualueelle viistosti vasemmalta. Siksi vasen puoli meni keskilinjalle tulleiden hajujen mielikuvalla.

Eka maalimies ei toki ollut sivurajalla, vaan parissakymmenessä metrissä. Haju tuli hyvin keskilinjalle vihjesana "missä" ja lähetys. Sinne meni. Siellä oli mm ja lihapullat.

Toinen mm nk. hajuttomalla puolella parissakymmenessä metrissä. Otimme sen haisumielikuvalla ja jouduimme etenemään miltei sivurajalle saakka tuulen alle. Reagointi hajuun oli selvä. Paluu keskilinjalle ja lähetys hieman eristä paikasta. Pentu meni tosi läheltä tuulen yläpuolelta maalimiehen ohi suuuntanaan paikka, josta haisun sai. Löytys!

Kolmas mm oli umparissa sivurajalla tuulipuolella. Ei ongelmaa lähetyksessä. Hetken Bowwe ihmetteli, kun ei päässytkään piiloon sisälle: seistä pönötti aukon edessä. Mm rapisteli pressua ja neiti älysi aukon.

Jokaiselta piilolta maalimies toi koiran pois. Ahneelle ja iloiselle koiralle ei mikään iso rasti. Tavallaan uudenlainen ja onnistunut treeni. Tuulet olivat puolellamme!!!

Nyt neiti ravistelee varastamaansa märkää moppia, vasta pestyt ikkunat tykkää... Näiden kanssa täytyy olla tiettyä huumorintajua.

Ei kommentteja: